Gå till huvudinnehåll

Växjö City

Västra Esplanaden 9 A-B

Kontor

Yta

2 262 kvm

Arbetsplatser

80 - 130 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Centralt läge Blandad planlösing Större kontorslokal

Om lokalen

Kontor med bästa cityläge i Växjö

I hjärtat av Växjö med bästa cityläge, finns ett kontor på 2262 kvm ledigt i ett plan.
Blandad planlösning med många mötesrum och loungeytor ger möjlighet att skapa ett kontor för verksamheter som har krav på flexibla ytor upp till 130 arbetsplatser. Lokalerna kan anpassas efter kundens önskemål. Garage finns i fastigheten. Läget erbjuder all tänkbar service i direkt anslutning till fastigheten som butiker, restauranger, caféer och kultur.

Planlösning

Planritningen är ett exempel på hur lokalen ser ut idag och viss avvikelse kan förekomma. Vi på Castellum anpassar alla våra lediga lokaler i Växjö enligt hyresgästens önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Området

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Service

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Om fastigheten

Kontorsbyggnad i upp till fem våningar med underjordiskt garage. Effektiva lokaler som lätt kan anpassas beroende på verksamhet.

Energi och hållbarhet
  • Total energianvändning: 123 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,28 CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • REGION KRONOBERG
  • SPSM
  • Växjö Kommun
  • Lyckliga gatan
  • Simson i Växjö AB
  • Jafar Ahmed Shaid
  • Team Olmed AB - Dockan 9
  • Memira AB - Dockan 9
Buss < 500m Gym < 500m Restaurang/café < 500m Tåg < 700m Garage Elbilsladdning Friskvård 100 meter Hotell 50 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Erik Persson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Växjö