Gå till huvudinnehåll

Växjö City

Västra Esplanaden 9 A-B

Butik

Yta

256 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Välplanerad restauranglokal med möjlighet till både större uteservering och takeaway.

Centralt belägen välplanerad restauranglokal på 256 kvm.

Lokalen har stora fönsterpartier i flera väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp och modern känsla i lokalen. Praktiskt och välplanerat kök, lager och personalutrymmen samt fräscht toalettpaket. Stor och öppen serveringsyta och möjligheter till en rejäl uteservering. Det är i stort sätt bara att sätta din egen prägel på lokalen, så är verksamheten igång.

Det finns även gott om parkingeringsmöjligheter i närheten av lokalen vilket ger goda möjligheter för takeaway servering.
En av kommunens största arbetsgivare finns i samma fastighet, där både anställda och besökare utgör en stor potentiell kundbas.

Varmt välkomna att höra er för mer information!

Planlösning

Välplanerat bakutrymme med kök, lager och peronalutrymmen som ligger i anslutning till serveringen. Stor öppen serveringsyta samt goda möjligheter till uteservering på innegården.

Området

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Service

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Fastigheten

Kontorsbyggnad i upp till fem våningar med underjordiskt garage. Effektiva lokaler som lätt kan anpassas beroende på verksamhet.

Fördelar

  • Centralt läge
  • Uteservering
  • Många möjligheter

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Silver
  • Total energianvändning: 123 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,28 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Avarn Security AB - Jafar Ahmed Shaid - Lyckliga gatan - Memira AB - Dockan 9 - REGION KRONOBERG - Simson i Växjö AB - SPSM - Team Olmed AB - Dockan 9 - Träffpunkt Dockan

Garage Parkering Cykelparkering Buss 50 meter Sopsortering Restaurang 200 meter Friskvård 100 meter Hotell 50 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrningskoordinator

Annie Börjesson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Växjö