Gå till huvudinnehåll

Helsingborg Centrum

Drottninggatan 20

Butik

Yta

142 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Butikslokal på populär adress i centrala Helsingborg

Fantastisk möjlighet - Butikslokal på populär adress i centrala Helsingborg Denna fantastiska butikslokal på Drottninggatan 20 i centrala Helsingborg ger dig möjlighet att starta din verksamhet på en av stadens mest populära adresser.

Tidigare var lokalen ett mäklarkontor men nu kan den fungera som en butik eller liknande verksamhet. Lokalen är bra belägen på gågatan precis i hjärtat av staden och har ett stort skyltfönster mot gatan som ger utmärkt synlighet och lockar till sig många kunder.

Lokalen har en total yta av 142 kvm, med gott om plats för dina affärsidéer och fantasi. Lokalen har en modern och stilren inredning med stora ljusa fönster som ger en härlig ljusinsläpp och ger en öppen och välkomnande känsla.

Tveka inte att ta chansen och bli en del av Helsingborgs affärsliv, boka en visning idag och upptäck alla fördelar som denna fantastiska lokal erbjuder.

Vänligen kontakta oss för att boka en visning och få mer information

Området

Belägen i absoluta centrum. Affärsliv med butiker, litet torg. Andra företag i närheten är tandläkare, konsultföretag, arkitekter och klinik.

Kommunikationer

Ca 400 m till Knutpunkten, HBG:s buss-, färje- och tågstation.

Service

Allt Helsingborgs centrum har att erbjuda.

Fastigheten

Välkänd fastighet. Ett av de första funkishusen, på bra adress och läge.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 107 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,11 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Advokatfirman dNovo Helsingborg Kommandi - Betadent AB - COWI AB - Evelyn´s fotvård / Evelyn Schönbeck - il caffé brutale AB - Inyett AB - Life Butiksdrift Sverige AB - Lind & Weibull Specialisttandvård KB - MOHV Helsingborg AB - PE Teknik & Arkitektur AB - Praktikertjänst Aktiebolag - Tandläkare Lars Jacobsson AB - Tandläkare Yasser Kayyali AB - Öhrlings PricewaterhouseCoopers Gruppen AB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Fredrik Stenberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Helsingborg