Gå till huvudinnehåll

Lund Gunnesbo

Företagsvägen 28

Kontor Lager/Logistik

Yta

242 kvm

Arbetsplatser

10 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Lättillgänglig Fräsch Skyltläge

Om lokalen

Fin lokal för lättare lagerversamhet nära Nova Lund

Nu kan vi presentera en ljus lokal om 242 kvm på en bra adress i Lund.
Lokalen fungerar för lättare lagerverksamhet med det lilla kontoret.
Perfekt för det mindre företaget! Det finns även parkeringsmöjligheter på fastigheten och i närliggande område. I lokalen finns toalett.
Härifrån tar du dig enkelt ut på motorvägarna men också till Lunds centrum med kollektivtrafik. Perfekt för den som pendlar.

Område

Knappt fem kilometer från Lunds stadskärna och goda färdmöjligheter både kommunalt och med bil ger fastigheten ett attraktivt läge.

Kommunikation

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fem minuter och med buss cirka 10 minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och ett nytt snabbussstråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.

Service

I närområdet finns två lunchrestauranger och ett hotel - Ibis Hotel. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer frodas här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Fastighet

Kontorsfastighet

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 93 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Skatteverket - Lund
  • Revizion Sverige AB
Parkering Närhet till handelsplats Café 100 meter Hotell 100 meter Restaurang 100 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Lund & Helsingborg

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund