Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Hulda Mellgrens Gata 3

Kontor Lager/Logistik

Hyresindikation

83 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation = 83 021kr/mån
Driftskostnader = 9 333kr/mån
Fastighetsskatt = 1 737kr/mån
25 % moms tillkommer

Indikationen gäller för lokalen i befintligt skick.

Yta

797 kvm

Arbetsplatser

20 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Kombilokal i expansiva Högsbo med höglager om 200 kvm

Kombilokal på attraktiv adress nära till lederna. Kontorsdelen om ca 597 kvm är fördelad på en del markplan och en del plan 1 samt höglager om ca 200 kvm med port.

Möjligheten att göra om till ca 200kvm höglager, 200kvm låglager och 400kvm kontor.

Vänligen kontakta för mer information.

Området

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan. I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön. Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena. Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg. Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021. På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Parkering

Parkeringsmöjigheter finns intill fastigheten.

Service

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister. År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Fastigheten

Fastigheten är bebyggd med kombinerad kontors- och lagerbyggnad.

Fördelar

  • Höglager
  • Attraktivt läge
  • Nära leden

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 94 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,22 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

FluxSense AB - Mölnlycke Bil AB - NeoLife International AB - Spare Brained Ideas AB

Buss < 500m Markparkering Gym < 500m Reception

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg