Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Järnbrotts Prästväg 2

Kontor

Hyresindikation

24 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Indikativ hyra i befintligt skick: 1450 kr/kvm

Tillkommande kostnader
Driftkostnad: 168 kr/kvm
Fastighetshatt: 52 kr/kvm
Moms om 25% tillkommer på samtliga kostnader

Yta

200 kvm

Arbetsplatser

10 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Rumsindelat kontor i fantastisk servicefastighet

Välkommen till en nyligen renoverad kontorslokal på bottenplan i denna fantastiska servicefastighet.
Lokalen består av flera mindre kontorsrum samt en öppen yta som idag nyttjas som lageryta, men som hade passat utmärkt att nyttjas som mer kontor eller en härlig umgängesyta.
Behöver ni går den även att byggas om till ett stort konferensrum. Vi förstår att alla företag har olika behov, så planlösningen kan självklart anpassas efter era önskemål.

Fastigheten erbjuder en rad användbara tjänster som kan vara till stor nytta för ditt företag. Vid entrén finns en välkomnande receptionist som kan hjälpa dig och dina besökare med olika frågor. Det finns också en lunchrestaurang där du kan avnjuta en välsmakande måltid, samt gemensamma ytor både inne och ute där du kan ta en paus och koppla av.

För den som vill hålla sig i form finns ett gym på plats, tillsammans med nybyggda omklädningsrum som gör det enkelt att byta om efter träningen. Om du behöver hyra konferensrum eller förråd finns det också möjlighet till det här.

Sammanfattningsvis finns det gott om bekvämligheter i fastigheten som kan underlätta för ditt företag och dess anställda. Oavsett vad dina behov är, så finns det något för alla.

Hör gärna av er så bokar vi in en visning!

Området

Fastigheten ligger i stadsdelen Järnbrott i hjärtat av Västra Frölunda. I omgivningen finns bostadsområden, två välbesökt köpcentrum och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Härifrån har du nära till flera kommunikationsnav. Det tar fem minuter att gå till den nya knutpunkten för bussar i Järnbrott, och i närheten finns även knutpunkterna Frölunda Torg och Marklandsgatan. Det är enkelt att ta sig hit med bil också eftersom både Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden ligger nära byggnaden.

Service

I byggnaden ligger uppskattade lunchrestaurangen Kockar & Kastruller som lagar husmanskost med mycket hjärta. I källaren finns ett gym tillgängligt för alla hyresgäster.möjlighet att låna samt hyra olika storlekar av konferensrum samt en receptionstjänst under dagtid. En kort promenad bort finns livliga Frölunda centrum. Där hittar du bland annat ett köpcentrum med en mängd olika butiker, gym, apotek, postombud, systembolag, caféer och restauranger.

Fastigheten

Kontorsfastighet i Järnbrotts bästa läge!

Fördelar

  • Reception ingår
  • Konferensservice finns
  • Gym ingår!

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 116 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,83 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Clustera Sverige AB - DS Smith Packaging - Energiprojekt E&S AB - EON Development AB - Geo Solutions i Göteborg AB - GSGroup AB - Gynius Plus AB - iLab Medical AB - InfraCom Managed Services AB - Larsson Studio i Sverige AB - LSS-Konsult AB - Marlink AB - Nordic Express AB - Oneco - Restaurang Kockar och Kastruller AB - Samordningsförbundet Göteborg - Stiftelsen Ebba Petterssons Privatskola - Wesmans Scandinavia AB

Buss < 500m Gym < 500m Cykelförråd Reception Konferensservice Restaurang/café Elbilsladdning Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ylva Brodin

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg