Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Kaserntorget 5

Kontor

Yta

440 kvm

Arbetsplatser

10 - 18 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2025-01-01

Våningsplan

3

Härligt kontor med mycket ljusinsläpp

Ljus lokal med blandad planlösning i bästa läge.

Området

Fastigheten är placerad mitt på attraktiva Kaserntorget angränsande mot Kungshöjd. Området runt Kaserntorget och Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer, gym och övrig service. Även mycket nära myllrande Kungsgatan med all tänkbar service.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Inbjudande hörnfastighet fördelad på 6 våningsplan. I fastigheten finns en variation av kontor, butiker samt parkeringsplatser i källarplan. strategisk plats med närhet till affärsdistrikt, banker, restauranger och andra bekvämligheter. Det kan vara praktiskt för både medarbetare och kunder att nå platsen. Att vara belägen i närheten av andra företag och affärsdistrikt kan skapa möjligheter till nätverkande, samarbete och affärsrelationer. Det kan också öka synligheten för ditt eget företag och locka potentiella kunder eller samarbetspartners.

Fördelar

  • Cityläge
  • Nära all service
  • Mycket ljusinsläpp

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad befintlig, Brons
  • Total energianvändning: 150 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,26 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Brilliant Nails Sweden AB - Castellum Väst Aktiebolag - Chiles Stat (Gobierno de Chile) - Claesson & Partners AB - ESNY Göteborg AB - ImBox Sweden AB - Publicis Sapient Sweden AB - Savills Sweden AB - Sofa Company Sweden AB - Wellbo Fastighetsutveckling AB

Buss < 500m Gym < 500m Garage Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg