Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Kungsgatan 23

Kontor

Yta

788 kvm

Arbetsplatser

25 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Unikt kontor i bästa läge!

Kontor med karaktär och möjlighet att utfoma i sin egen stil. Kontoret har idagsläget blandad planlösning med kontorsrum och öppen yta. Det finns en ljusgård med högt i takhöjd och takfönster. Etablera er verksamhet mitt i stadens puls med närhet till all tänkbar service, butiker, trevliga lunchrestauranger och caféer.
Missa inte möjligheten att säkra denna fantastiska lokal! Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå!

Området

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Central hörnfastighet mitt i händelsernas centrum på Kungsgatan / Magasinsgatan. Fastigheten består av butiker och kontor. Entrén ligger på Magasinsgatan som har gjorts om till mysig gårdsgata.

Fördelar

  • Centralt belägen
  • Unik lokal
  • All tänkbar service

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 79 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,18 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Gbg Energi - 601129 - Haglöfs AB (Fd A.F. Fashion AB) - Humana Assistans AB - Ragtime AB - SF-Bokhandeln Aktiebolag - ShapeBy Sweden AB - The Uppsala English Bookshop Aktiebolag - Wesslau Söderqvist Advokatbyrå Väst HB

Nära buss och spårvagn Gym < 500m Nära Restauranger/caféer

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg