Gå till huvudinnehåll

Västerås Kopparlunden

Trefasgatan 3, Kopparlunden

Kontor

Yta

26 kvm

Arbetsplatser

1 - 2 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Om lokalen

Ljust kontorsrum i Kopparlunden

Ett kontorsrum för en till två personer mitt i Kopparlunden. Närhet till både centralstationen och E18. Service som friskvård, bageri och restauranger finns runt knuten!

Planlösning

Ljust och trevligt kontorsrum för upp till två personer. Gemensamma ytor som fikarum och mötesrum intill lokalen.

Område

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden med en inspirerande industrihistorisk miljö. Området är idag utvecklat till Västerås tätaste kontorskluster med moderna kontorslokaler. Inom området finns restauranger, ett café, ett ekologiskt bageri, kontorshandel m.m. I Kopparlunden finns det gott om parkeringsplatser och cykelställ. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör området lättillgängligt ur logistiskt synpunkt samtidigt som Västerås city, med hela dess utbud av butiker, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Centralstationen på ca 8 minuters promenadavstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss. Anslutning med bil från både Östra Ringvägen, Kopparbergsvägen, Pilgatan och E18.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i hela Kopparlundens område.

Service

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, laddstation för din elbil, Fitness Health club, gym, samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf m.m.

Fastighet

Kontorsfastighet

Energi & hållbarhet
 • Energi CO2-påverkan: 0,06 kg CO² / m², år
Teknisk information

Vi gillar att överträffa alla förväntningar som våra kunder ställer på oss. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal. Som kund har du ett eget, dedikerat Castellumteam som ser till att du trivs och att allting fungerar. Tillsammans skapar vi en trivsam, hållbar och produktiv arbetsmiljö. Och skulle behoven förändras kan vi nästan alltid erbjuda en lösning.

Hyresgäster i fastigheten
 • Fijutsi
 • voltyks, voltyk
 • ELTRE
 • Ellens Byrålåda AB
 • Ferm Försäljning AB
 • Olle sjöstedt
 • Insera AB
 • SVÄRD KONSULT,
 • KONSULTGRUPPEN
 • Svensk Cater AB
 • Linde Gas AB
Buss < 500m Gym < 500m Markparkering Konferensservice

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrningschef

Axel Sundquist

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Västerås