Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Repslagaregatan 15

Kontor

Yta

272 kvm

Arbetsplatser

14 - 28 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Mitt i City Nära till allt Ljust & fint

Om lokalen

Ultimata kontoret på Norrköpings mest eftertraktade läge, med oöverträffad service och bekvämlighet precis utanför dörren!

Här har du nära till det mesta som innerstaden kan erbjuda. Våra kontorslokaler erbjuder rymliga och trivsamma ytor för arbete och produktiva möten. Med öppna stora delar och några avskilda rum, finns det flexibilitet för olika arbetsstilar och behov.

Ett välutrustat pentry för enkel tillagning av måltider och två toaletter för bekvämlighet. Dessutom har du tillgång till vackra gröna innergård, perfekt för avkoppling och kreativitet.
Njut av fri Wifi-uppkoppling medan du arbetar utomhus eller tar en paus i den natursköna omgivningen.

Konferenslösningar är utformade för att främja produktiva möten och samarbete.
Med modern teknik och bekväma möbler kan du hålla inspirerande och framgångsrika möten.

Välkommen till ett kontor med fokus på både effektivitet och trivsel, där du kan uppleva det bästa som innerstaden har att erbjuda.

Planlösning

Trivsamma och öppna ytor med ett fåtal rum.
Bra konferenslösningar.
Ljus och elegant lokal med moderna ytskikt.

Område

Fastigheten är idealiskt placerad i en central del av staden, precis intill en livlig gågata, och erbjuder närhet till ett utbud av charmiga restauranger och stadens pulserande centrum. Dessutom finns Knäppingsborg, med sina småskaliga butiker och handelsverksamheter, alldeles i grannkvarteret, där de drivs med passion och engagemang.

Kommunikation

Närhet till både lokaltrafikens samlingspunkt Söder Tull och Resecentrum, samt enkel parkering i det närliggande parkeringshuset med det moderna "check in - check out" systemet.

Parkering

Garage med plats för 6 fordon

Service

I centrala Norrköping City finns en attraktiv destination som rymmer över 140 butiker, gym, restauranger och kollektivtrafik, allt för att tillgodose olika intressen och behov. Dessutom erbjuds närhet till bekväma parkeringshus för enkel tillgänglighet. Inte nog med det, inom bara 2 minuters gångavstånd når du även Knäppingsborg med sin unika och lockande atmosfär.

Fastighet

Central fastighet som kombinerar butikslokaler, restauranger, kommersiella serviceutrymmen, bostadslägenheter och garage

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 137 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Teknisk information

Hiss finns i det gemensamma trapphuset

Hyresgäster i fastigheten
  • Svensk Fastighetsförmedling
  • Ungbo
  • Region Östergötland Moa mottagningen
  • Titans Sportbar AB
  • Dina Försäkringar
  • Ryggakuten Kiropraktik i Norrköping AB
  • Aya Livs AB
Tåg 1000 meter Skyltläge Parkering Restaurang 30 meter Café 30 meter Hotell 100 meter Spårvagn 50 meter Buss 50 meter Inflyttningsklart Stora fönster

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping