Gå till huvudinnehåll

Lund Ideon

Tunavägen 39 G

Kontor

Yta

250 kvm

Arbetsplatser

9 - 15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-04-01

Våningsplan

2

Välskött och Hemtrevlig Mottagningslokal på Sparta!

Välkommen till denna välskötta och hemtrevliga lokal på Sparta – en plats där möjligheterna är oändliga för din verksamhet. Med sju undersökningsrum, mysiga mötesplatser och ett mindre pentry för personalen skapar denna lokal en smidig och effektiv arbetsplats för din mottagning.
Denna lokal är inte bara praktisk utan även inbjudande, och dess ordnade layout och bekväma faciliteter skapar en positiv upplevelse för både personal och patienter. Utforska de många möjligheter som denna välskötta arbetsplats har att erbjuda för din mottagning.

Planlösning

Sju välutrustade undersökningsrum står till ditt förfogande, möjliggörande professionella och effektiva möten med patienter. En tillgänglig toalett garanterar en inkluderande och bekväm upplevelse för alla besökare. Ett praktiskt pentry för personalen och omklädningsrum bidrar till en bekymmersfri arbetsdag och underlättar dagliga rutiner för personalen. Direkt vid entrén hittar du det naturligt placerade väntrummet, skapat för att erbjuda patienter en avslappnad och bekväm väntan inför sina möten.

Området

I området finns företagsklustret Ideon, Lunds Universitet, Lunds tekniska högskola, Ekonomicentrum m.m.

Kommunikationer

Med buss når du Lunds centrum och tågstationen på några minuter.

Service

Livsmedelsaffär, restauranger, frisör, hotell, bank m.m.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 6 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

ACTIC Sverige AB - Sparta - AF Bostäder - Alte Kamereren - Barnläkargruppen Sparta - Frisör Lisa & Co - ICA - Sparta - Klarakliniken - Lunds Universitet - Sparta - Mariakliniken - Maten é klar - OKSE BYGG AB - Olympen Pizza och Café - Sandin Dentalklinik

Markparkering Garage Elbilsladdning Buss < 500m Gym < 500m Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund