Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Strandbergsgatan 20

Kontor

Yta

165 kvm

Arbetsplatser

10 - 16 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-05-01

Våningsplan

2

Modernt kontor Nära kommunikationer

Om lokalen

Kontor med moderna installationer

På fjärde våningen hittar du det här fina kontoret för 16 medarbetare!

Kontorslokalen är utrustad med moderna installationer och komfortkyla som skapar en behaglig arbetsmiljö för de anställda. Kontoret har också ett stort och fint pentry som är utrustat med allt som behövs för att kunna avnjuta lunchen eller fikat.

Läget på Strandbergsgatan är mycket attraktivt, med närhet till kollektivtrafik och olika restauranger och butiker. Detta kontor är en perfekt plats för er som vill ha en modern och bekväm arbetsmiljö för era anställda.

Välkommen på visning!

Område

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Kommunikation

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Service

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service, bland annat vid Lindhagensgalleria och vid Hornsbergsstrand. Vid Hornsbergsstrand finns en underbar strandpromenad, bad och massor av restauranger mm. Sats, Friskis & Svettis samt Puls och Träning finns på några minuters promenadavstånd. Vid Kristinebergs IP finns löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Fastighet

Kontorsfastighet med gott om garageplatser och även några parkeringsplatser utomhus att hyra.

Energi & hållbarhet
 • Hållbarhetscertifiering: LEED EBOM, Gold
 • Total energianvändning: 95 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 1,64 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • Transfer Group AB
 • Metria AB
 • BioArctic AB
 • Kungsholmens Hudklinik AB
 • MAK Management AB
 • Vaktmästeriet S & T AB
 • Rexel Sverige AB
 • Ipsos AB
T-bana < 500m Elbilsladdning Cykelförråd Garage Gym < 500m Buss < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare

Ulrika Bexell

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm