Gå till huvudinnehåll

Malmö Hyllie

Hyllie Boulevard 10 A-B

Butik Kontor

Yta

245 kvm

Arbetsplatser

10 - 22 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Storslagen synlighet och det perfekta läget – välkommen till en fantastisk möjlighet i Hyllie!

Denna lediga lokal på imponerande 245 kvm tar din verksamhet till nya höjder, strategiskt placerad i entréplan och utmärkt synlig vid infarten till Hyllie.
Med stora fönsterpartier som skapar en ljus och inbjudande atmosfär är lokalen en perfekt plats att skapa en imponerande företagsprofil. Skyltläget förstärker synligheten och sätter er verksamhet i fokus för förbipasserande, vilket ger en stark närvaro och marknadsföringsmöjligheter.
Belägenheten nära Hyllie Station ger en oslagbar tillgänglighet och utmärkta pendlingsmöjligheter för både medarbetare och kunder. Här flödar människor förbi dagligen, vilket öppnar upp för möjligheter till ökad affärsaktivitet.
I den bakre delen av lokalen finns personalutrymme med pentry samt två WC, vilket ökar bekvämligheten för personalen. Här har ni chansen att vara med och skapa er helt nya lokal, anpassad efter era behov och önskemål.
Ta steget och skapa er drömlokal i Hyllie!

Planlösning

Planlösningen för denna lokal är noga utformad för att maximera ljusinsläppet och skapa en känsla av luftighet och öppenhet. Imponerande stora fönsterpartier sträcker sig längs varje väderstreck, omfamnande varje vrå med ett naturligt ljus som fyller varje hörn med en strålande atmosfär. Sätt era spår i varje vrå och låt era idéer forma varje kvadratmeter

Området

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i källarplanet.

Service

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Fastigheten

Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor. Fastigheten har en solcellsanläggning och är miljöklassad enlighet BREEAM New Construction, Excellent Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Tunstall och Zumtobel.

Fördelar

  • Hörnlokal
  • Stora fönster
  • Attraktivt läge

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM New Construction,Excellent
  • Total energianvändning: 70 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,04 kg CO₂ / m², år
  • Grönt tak
  • Laddplatser
  • Solceller

Hyresgäster i fastigheten

Human Entrance AB - NCC Sverige AB - Mässhallen 2 - Teleservice Skåne Aktiebolag - Tunstall Nordic Aktiebolag - Unilin Nordic AB - ZG Lighting Nordic AB

Skyltläge Instabox Miljöcertifiering Friskvård 600 meter Garage Cykelparkering Buss 400 meter Tåg 400 meter Högt i tak

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Malmö