Gå till huvudinnehåll

Malmö Hyllie

Hyllie Boulevard 10 A-B

Kontor

Yta

392 kvm

Arbetsplatser

20 - 35 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

7

Toppläge med bästa utsikten- Ledig lokal i Hyllie!

Stig in i en värld av möjligheter på sjunde våningen, där hissen tar dig till ett fantastiskt kontor med en atmosfär som genomsyras av imponerande stora fönster som omfamnar varje väderstreck. Ljusflödet skapar en känsla av luftighet och öppenhet, förstärkt av den generösa takhöjden som öppnar upp för möjligheter i varje hörn.
Här erbjuds inte bara en plats att verka på, utan en chans att forma och skräddarsy din arbetsplats efter dina önskemål, där varje detalj bär din prägel. Glöm inte att uppleva den imponerande utsikten från din kontorsplats, där arbete och avkoppling förenas. Här kan du njuta av en storslagen vy över Öresundsbron och Köpenhamn.
Inte att förlora är den imponerande gemensamma takterrassen, där du under arbetsdagen kan avnjuta en magnifik utsikt medan du arbetar, äter lunch eller håller kreativa möten. Arbete och avkoppling kombineras på ett unikt sätt.

Planlösning

Denna fantastiska lokal har en planlösning som noggrant utformats för att optimera ljusinsläppet och skapa en atmosfär av luftighet och öppenhet. Här erbjuds idealiska förhållanden för arbete och kreativitet, med strategiskt placerade fokusrum för koncentration samt mötesrum för effektiva och inspirerande sammanträden. Glöm inte att njuta av de välkomnande pausutrymmena för en avkopplande stund med pentryt och kaffepausen.

Området

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i källarplanet.

Service

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Fastigheten

Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor. Fastigheten har en solcellsanläggning och är miljöklassad enlighet BREEAM New Construction, Excellent Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Tunstall och Zumtobel.

Fördelar

  • Utsikt
  • Tillgängliget
  • Hotell/ Restaurang

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM New Construction,Excellent
  • Total energianvändning: 70 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,04 kg CO₂ / m², år
  • Grönt tak
  • Laddplatser
  • Solceller

Hyresgäster i fastigheten

Human Entrance AB - NCC Sverige AB - Mässhallen 2 - Teleservice Skåne Aktiebolag - Tunstall Nordic Aktiebolag - Unilin Nordic AB - ZG Lighting Nordic AB

Skyltläge Hotell/ Restaurang Cykelparkering Garage Buss 400 meter Tåg 400 meter Shopping Friskvård 600 meter Miljöcertifiering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Malmö