Gå till huvudinnehåll

Hässleholm Hässleholm

Östergatan 15

Kontor

Yta

156 - 1 800 kvm

Arbetsplatser

50 - 75 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Kontor på bästa läge i centrum

Lokalen är ljus och fräsch med en välkomnande receptionsdel och blandad planlösning. Den består till största del av enskilda kontorsrum, men här finns också öppna kontorslandskap och touch down-platser som passar utmärkt för spontana möten. I hjärtat av kontoret hittar du ett stort pentry och en underbar atriumgård som fungerar som både matsal och plats för umgänge. Mötesrum finns i flera storlekar, från det stora konferensrummet med vikvägg till mindre samtalsrum. Den som behöver en paus i arbetsdagen kan nyttja något av kontorets vilorum. I fastighetens garage finns gott om parkeringsplatser som går att hyra separat.

Området

Det blir inte mer centralt än Första Avenyen 14. Från kontoret har du nära till det mesta, bland annat den fina Hembygdsparken, flera hotell, Gallerian och Hässleholm Centralstation.

Kommunikationer

Du promenerar till Hässleholm Centralstation på fem minuter. Därifrån går tåget hela vägen ner till Köpenhamn och upp till Stockholm.

Service

Eftersom fastigheten är så centralt belägen finns gott om service i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Fastigheten

Kontorsfastighet i centrala Hässleholm.

Fördelar

  • Ljust kontor
  • Fräscht
  • Möjligheter

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 114 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 7,09 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Hemmakväll AB - Intersport - Psykiatripartners i Östergötland AB - Hässleholm - Region Skåne - Statens Servicecenter - SWECO Sverige AB - Hässleholm

Cykelparkering Parkering Skyltläge Buss 100 meter Café 100 meter Friskvård 100 meter Hotell 100 meter Restaurang 100 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Hässleholm