Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västberga

Drivhjulsvägen 26

Kontor

Yta

352 kvm

Arbetsplatser

15 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

5

Upplev arbetsglädje i vårt delvis möblerade kontor som kan anpassas efter dina önskemål!

Välkommen till denna fina lokal i Västberga!

I lokalen möts du av fina och nya ytskikt, en mjuk textilmatta och stilfull parkett. Väggarna är målade i varma och inbjudande toner, vilket ger en behaglig atmosfär. Denna del av lokalen är möblerad vilket gör att ni kan komma igång snabbt.

Den resterande ytan i bakkant av lokalen är omöblerad och erbjuder er möjligheten att vara med och påverka utformningen.

Om ni föredrar en mer öppen planlösning är det möjligt att anpassa lokalen efter era önskemål. Vi kan hjälpa er att skapa en flexibel och luftig miljö som främjar samarbete och kommunikation mellan era medarbetare.

Kontakta oss gärna för att boka en visning och ta reda på mer om detta fina möblerade kontor med möjlighet till anpassning.

Vi ser fram emot att välkomna er till er nya arbetsplats!

Området

Fastigheten ligger i Västberga Industriområde som till största delen består av kontors- och industrifastigheter. I och med läget så är närheten till både Essingeleden / E4:an och Södra länken påtaglig.

Kommunikationer

Med bil tar du dig lätt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen), buss 165 går med 10 min trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 1 km till Midsommarkransens T-banestation.

Service

Västberga Handelsplats med sitt butiksutbud samt ett flertal restauranger.

Fastigheten

Kontorsfastighet i Västberga industriområde

Fördelar

  • Fina ytskikt
  • Möblerat kontor

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering:
  • Total energianvändning: 102 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,61 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bring City Mail Sweden AB - Cad och Telekonsulterna Sverige AB - Clavia Digital Musical Instruments AB - DSolution Group AB - Kristen Centrum för evangelisation - Liftlogic AB - Media Storage Systems i Stockholm AB - Pettersson & Marsnäs Måleri, PEMA AB - Stockholms Stadsbud Flytt & Transport AB - Stockholms Åkeri AB - Trenad Nordic Måleri AB - Umia Stockholm AB - Uni-vent Rör AB

T-bana

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Mia Idre

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm