Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Elementvägen 13-15

Kontor

Yta

550 kvm

Arbetsplatser

25 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-09-01

Egen ingång och en lokal att trivas i!

Här sitter ni i entréplan med parkering precis utanför där det även finns möjlighet att ladda elbilen. Lättillgängligt läge med nära anslutning till E18/E20 och gott om närservice i närheten så som lunchrestauranger, café, gym, butiker mm. Lokalen erbjuder er flertalet arbetsplatser med möjlighet att sitta i både mindre och större grupp men även enskilt. Entré med inbjudande loungedel/showroom och gott om yta för personalen i form av pausrum, omklädningsrum med dusch, konferensrum och samtalsrum. En lokal att trivas i!

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt visning!

Planlösning

Planlösningen erbjuder er idag kontor i olika storlekar, konferensrum och samtalsrum. Loungedel för både personal och kunder och rymligt pentry med matplats och pausrum. Här finns dessutom omklädningsrum och duschar.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Fastigheten

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.

Fördelar

  • Entréplan och egen ingång!
  • Laddstolpar
  • Ljusinsläpp från tre väderstreck

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 89 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bad & värme Örebro - Kakeldax i Sverige - Klinik för 4bens Rehabilitering - Måleributiken i Örebro AB - NärkeKök AB - Servistore AB - Winn Scandinavia

Markparkering Elbilsladdning Buss < 500m Gym < 500m Restauranger/café i området Konferensrum Omklädningsrum och dusch Lounge Egen ingång Entréplan

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Alexander Östlund

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro