Gå till huvudinnehåll

Stockholm City

Torsgatan 26

Kontor Coworking/Kontorshotell

Yta

65 kvm

Tillträdesdatum

2024-03-01

Våningsplan

0

Nyrenoverad drömlokal med centralt läge!

Välkommen till denna ljusa, moderna och nyrenoverad lokal på Torsgatan. Perfekt för ditt företag med närhet till kollektivtrafik, T-centralen, och en vibrerande arbetsgemenskap.

Stig in i en lokal som andas nyrenoverad elegans och modernitet. Med generös takhöjd, ljusa materialval och stora fönster mot Torsgatan skapas en inspirerande arbetsplats som ökar produktiviteten. Kollektivtrafik och T-centralen ligger inom räckhåll för smidiga arbetsresor.

I fastigheten finns gemensamma omklädningsrum med duschar och två härliga innergårdar med utearbetsplatser, padelbana och utegym. Här får du inte bara en lokal, utan även tillgång till en dynamisk co-working-miljö via United Spaces. På Torsgatan finns även gym och matställen för en balanserad arbetslivsstil.

Upptäck potentialen idag – boka din visning nu!

Planlösning

Lokalen innefattar öppen kontorsyta med planerat pentry samt separat badrum.

Området

Kontrasternas kvarter, en knutpunkt i hjärtat av Stockholm där City möter Vasastaden och Kungsholmen. Ett läge där du når stora delar av innerstaden bara med några minuters promenad. Väljer du andra transportmedel så är det ett stenkast till tunnelbana, buss, tåg eller flygbussarna som snabbt tar dig vidare ut i världen eller tar dina kunder och kollegor till dig. Området bjuder även på ett härligt utbud av caféer, restauranger, hotell och upplevelser så som både konst och kultur. Grönområderna är många så varför inta ta din lunch och slå dig ner i en av de grönskande oaserna.

Kommunikationer

Med en kort promenad når du T-Centralen, Sankt Eriksplan och Hötorget. Ett flertal busslinjer och Arlanda Express ligger precis runt knuten. För dig som cyklar finns finns både goda cykelförbindelser och cykelbanor precis utanför fastigheten. Gemensamt cykelrum med laddskåp och omklädningsrum underlättar cykelpendlingen ytterligare.

Parkering

På Torsgatan 12 finns ett garage för både besökande och reserverade garageplatser, med eller utan el. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Fastigheten

Välkommen till Torsgatan 22-30, en plats där historia möter framtiden. Huset byggdes under tidigt 1900-tal som hemvist för Stockholms Gas- och Vattenverk, ritat av Ferdinad Boberg i vacker jugendstil. Ett av Stockholms mest kända landmärken. Vi på Castellum har renoverat fastigheten med största möjliga omtanke och hänsyn, både till den fantastiska kulturhistoriska platsen och till dig. Förutom kontor finns här också lounger och platser för coworking. Behöver du en plats att fokusera på en gång? Köp ett dagspass på vårt eget coworkingbolag United Spaces med entréplan på Torsgatan 26. De står också för service och mötesrum. På våra två grönskande innergårdar finns möjlighet till både återhämtning och träning. Om padel inte är din grej så har vi också ett utegym. Kom ihåg att boka banan, på Matchi.se. Efter träningen är det bara att slå sig ner på vårt Utekontor. Det fungerar precis som ett vanligt kontor, med WiFi, eluttag och ergonomiska sittytor.

Fördelar

  • Stort utbud av restauranger
  • Ljust och högt i tak
  • Bra kommunikationer

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Total energianvändning: 151 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Active Padel SWE AB - Aptic AB - Centra Technology AB - Dream Broker AB - Drivkraft Sverige AB - Fröjd Interactive AB - Futurice - Loopia Group AB - Marsh AB - Martela AB - New Balance Sweden AB - SRB Gruppen AB - Surfboard Payments AB - United Spaces

Cykelparkering Konferensservice T-bana < 500m Gym < 500m Reception

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Lena Bredberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm