Gå till huvudinnehåll

Jönköping Solåsen

Kalkstensgatan 6-8

Kontor

Yta

1 379 kvm

Arbetsplatser

70 - 140 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Rymlig utbildningslokal i centralt läge.

Vi erbjuder en utbildningslokal med en yta på imponerande 1379 kvm. Beläget på ett strategiskt centralt läge, är denna lokal perfekt för olika utbildningsverksamheter.
Lokalen har ca 10-12 klassrum. Dessutom finns det generösa personalytor för lärare och personal att arbeta och samarbeta i.
För att eleverna ska kunna ta en paus och njuta av sina måltider eller mellanmål finns ett pentry tillgängligt. Detta ger eleverna en bekväm och praktisk plats att ladda om och umgås.
En annan fördel med denna utbildningslokal är att det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten.
Sammanfattningsvis erbjuder denna utbildningslokal en imponerande yta, strategiskt läge, klassrum för upp till 10 elever, stora personalytor, pentry för elever och gott om parkeringsmöjligheter.

Planlösning

Lokalen är idag fördelad på 10 st ljusa och moderna klassrum med tillgång till flera grupprum. Kontorsutrymmen för lärare och personal samt pentry och pausyta för personalen. Separat elevpentry finns i anslutning till ljusgården.

Kommunikationer

Utmärkta vägförbindelser till E4:an, centrum och A6. Goda bussförbindelser med centrum.

Parkering

Parkeringsplatser finns till hyresgästerna och deras besökare i anslutning till fastigheten

Fastigheten

Den här fastigheten är strategiskt belägen i Ljungarums industriområde och sträcker sig över en yta av 5776 kvadratmeter. En av de främsta fördelarna med denna fastighet är dess utmärkta kommunikationsmöjligheter. Ljungarum är känt för sin närhet till vägnätet, bara 3 min till E4:an och 5 min till centrum.Dessutom finns det goda kollektivtrafikförbindelser i närheten, vilket underlättar för både anställda och besökare att nå fastigheten.

Fördelar

  • Utbildningslokal
  • Modernt
  • Citynära

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 84 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,33 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Cramo AB - Överlappen 13 - Crossfit Jönköping - Koneo AB

Parkering Cykelparkering Buss 400 meter Restaurang 400 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Jonas Larsson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Jönköping