Gå till huvudinnehåll

Lund Råbyholm

Landerigränden 6

Butik Kontor Lager/Logistik

Yta

687 kvm

Arbetsplatser

5 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Er nästa framgångshistoria börjar här Ledig lokal med både kontorsutrymme och lager!

Välkommen till en fantastisk möjlighet på Råbyholm! Denna inspirerande lokal sträcker sig över två plan och erbjuder en perfekt balans mellan showroom, lagerytor och kontorsutrymmen.
På bottenvåningen välkomnas du av ett inbjudande om så önskas showroom eller butik, följt av generösa lagerytor med imponerande takhöjd på cirka 3,5 meter med två markplanporter för enkel åtkomst. Övre våningen öppnar upp för eleganta kontorsytor med tillhörande takterrass, skapande av en arbetsmiljö som inte bara är produktiv utan även inspirerande.
Den öppna planlösningen, det avdelade pentryt och toaletten med dusch ger flexibilitet att anpassa lokalen efter just era verksamhetsbehov. Dessutom finns det bekväma parkeringsmöjligheter i nära anslutning till lokalen för att underlätta er dagliga verksamhet.

Planlösning

Den flexibla planlösningen i denna lokal välkomnar förändringar och moderniseringar som matchar just era önskemål och idéer. Vi står redo att anpassa ytorna för att skräddarsy lokalen efter er verksamhet, vilket ger er möjligheten att forma arbetsutrymmet precis som ni önskar.

Området

Detta industri - och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge.

Kommunikationer

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Parkering

Finns intill fastigheten

Service

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

Fastigheten

Råbyholm 4 är en fastighet mitt på Råbyholm direkt i närheten av Tetra Pak. Fastighetens uthyrningsbara yta är cira 1414 kvm med tillhörande asfalterad uppställningsplats men som i dagsläget används för personal och besöksparkeringen. Fastigheten ligger på en hörntomt. Totala tomtarean uppmäts till ca: 3 373 kvm.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 21 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bilprovningen - Kondektor Lund AB

Markparkering Buss < 500m Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund