Gå till huvudinnehåll

Lund Råbyholm

Landerigränden 4

Kontor

Yta

300 - 2 500 kvm

Arbetsplatser

10 - 100 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-06-01

Upptäck det perfekta kontorslokalerna över fyra våningsplan som skapar en energifull arbetsdag!

Välkommen till en arbetsmiljö där flexibilitet står i fokus. Våra kontorslokaler sträcker sig över fyra våningsplan, och här är det du som har kontrollen över hur mycket av den imponerande ytan på 2500 kvm som passar er verksamhet perfekt.
Synlighet är nyckeln till framgång, och med ett strategiskt skyltläge ut mot E22 kommer er verksamhet att sticka ut.
Njut av en fantastisk närhet till kommunikation och bekvämligheten att parkera er bil precis intill fastigheten. Här ges ni möjligheten att skapa det perfekta arbetsutrymmet för er framgång. Upplev arbetsplatsens framtid – välkommen till en plats där möjligheterna är lika stora som er vision.

Planlösning

Våra kontorslokaler erbjuder en variationsrik planlösning över varje våningsplan, inklusive öppna arbetsytor, enskilda kontor och mötesrum. Med ett centrerat trapphus på varje plan separeras lokaldelarna, vilket gör det enkelt och flexibelt att anpassa utrymmena efter just ert verksamhetsbehov. Här har du friheten att skapa den perfekta arbetsmiljön för ditt team – oavsett om det är öppna samarbetsytor, avskilda kontor eller inspirerande mötesrum.

Området

Detta industri - och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Kommunikationer

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter både för anställda och besökare.

Service

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 29 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Aktiebolaget Tetra Pak - Hydroscand AB - Lund

Synlighet Lättillgängligt Markparkering Buss < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund