Gå till huvudinnehåll

Stockholm Gärdet/Värtahamnen

Hangövägen 20

Kontor

Yta

1 567 kvm

Arbetsplatser

80 - 135 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

5

Här får ni som hyresgäst en lokal med stor terrass och sjöglimt!

Välkommen till "The Rotterdam District", ett härligt kontor med sjöglimt och en stor terrass som ni kan njuta av vår och sommar.

Lokalen skapas i den industriella form som projektet genomsyrar. Det urbana och kaxiga sticker ut och gör ditt kontor till något alldeles extra.

Nya välkomnande entréer och en ny fasad har tillskapats med plåt som symboliserar det varvsarv och den historia som finns om Värtahamnen. Vi tar in den känslan när vi bygger er nya lokal och ni får självklart vara med och påverka utformning och material som bäst lämpar sig för er verksamhet.

Som goda grannar har ni kanal 75, Beverage Group, NEP som spelar in olika produktioner, Easypark och HEAD. I huset finns även restaurang Eatery med spännande erbjudanden.

Här får ni som hyresgäster i fastigheten tillgång till Instabox samt stort cykelrum med anslutande dusch och omklädningsrum.

Välkommen på visning!

Området

Området Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, caféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Kommunikationer

Det är ca 6 minuters promenad till Gärdets tunnelbanestation. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Service

Det finns ett flertal restauranger i området. Eatery Värtahamnen ligger i fastigheten. Du har träningsanläggningar i området. På Gärdet finns gott träningsmöjligheter, du kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet eller Kampementsbadet.

Fastigheten

Väl belägen kontorsfastighet i Värtahamnen.

Fördelar

  • Terrass
  • Naturnära
  • Högt upp i huset

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Castellum AB - Easypark AB - Eatery Sverige AB - Rotterdam 1 - HEAD Scandinavia AB - Kanal 75 AB - NEP Sweden AB - The Beverage Group by TGS Invest AB

Garage (varm) Cykelförråd Restaurang Elbilsladdning Omklädningsrum + Dusch Buss T-bana Gym Kundparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Lena Bredberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm