Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Prästgatan 12 B

Kontor

Yta

564 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Om lokalen

Unik chans för det större kontoret, bättre läge än så här blir det inte

Välkommen till den ultimata arbetsplatsen! Med en imponerande yta på 564 kvm och en fantastisk utsikt över Drottninggatan är denna lokal verkligen något utöver det vanliga. Här har du möjligheten att skapa ditt drömkontor med oss som din partner i utformningen.
Stig in i en värld av ljus och med den rymd som den generösa takhöjden och takfönstren som släpper in strålar av naturligt ljus. Varje dag kommer du att inspireras av den fantastiska omgivningen med utsikt över den pulserande stadsmiljön.
Flexibilitet är nyckeln, och med den anpassningsbara layouten kan du skapa den perfekta arbetsmiljön för ditt team. Oavsett om du behöver en öppen planlösning för samarbete eller privata kontorsrum för fokus, kan vi göra din vision till verklighet.
Som hyresgäst får du också tillgång till en gemensam konferensavdelning i fastighetens penthouse, där du kan imponera på dina affärspartners med en spektakulär utsikt. För en trevlig fikapaus kan du ta dig ut till den soliga uteterassen och njuta av frisk luft och en avkopplande stund.
För att göra din arbetsdag ännu mer bekväm har du även tillgång till omklädnings- och duschmöjligheter i fastighetens källare. Du behöver inte längre oroa dig för att vara begränsad av tid eller plats - här finns allt du behöver för att trivas och vara produktiv.
Missa inte chansen att bli en del av denna exklusiva arbetsmiljö där du kan forma ditt eget framtida kontor. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck alla fördelar som denna fantastiska lokal har att erbjuda. Välkommen till en plats där din framgång börjar!

Planlösning

Med generösa 564 kvm att arbeta med kan du skapa olika zoner och arbetsområden som passar din verksamhet. Du kan skapa ett öppet och kollaborativt utrymme för teamarbete och kreativa möten. Samtidigt kan du inrätta privata kontorsrum eller skapa avskilda arbetsplatser för enskilda uppgifter och koncentration.
Den höga takhöjden ger en luftig känsla och öppnar upp möjligheter för innovativ design och inredning. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa en atmosfär som speglar företagets värderingar och identitet. Du kan välja mellan olika färger, material och texturer för att skapa den önskade atmosfären och ge dina anställda en trivsam arbetsplats.
I den flexibla planlösningen kan du också inkludera gemensamma utrymmen som en lounge-område eller ett kreativt hörn för avkoppling och inspirerande samtal. Detta kommer att främja samarbete och ge möjlighet till social interaktion mellan dina medarbetare.
Med möjligheten att vara med och utforma ditt framtida kontor kan du skapa en arbetsplats som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Ta chansen att skapa en inspirerande och funktionell arbetsmiljö som kommer att öka produktiviteten och trivseln för ditt team.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Området

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.

Om fastigheten

Fastigheten Spiran är placerad mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. En knytpunkt för både gångtrafikanter och kollektivtrafik. Butiker och cafe i markplan samt kontor med enastående utsikt över nya Hörsalsparken. Fastigheten har en trevlig uteterass samt en flexibel konferensdel högst upp i fastigheten med mötesrum i olika storlekar ned full teknik. Möjlighet till dusch och ombyte i fastighetens källare för sportiga medarbetare.

Parkering

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Teknisk information

Kyld tillyft.
Omklädningsrum i källarplan.
Tillgång till konferensrumsvåning.
Gym i fastigheten.

Energi och hållbarhet
 • Total energianvändning: 125 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • Hyresbostäder i Norrköping AB
 • Espresso House Sweden AB - Spiran 12
 • Östergötlands Läns Landsting - Spiran 12, Psykiatrimottagningen
 • Hemmakväll
 • STC
 • On Tower Sweden AB
 • IVER
 • Bonnier News Inhouse Sales AB
 • Serneke Sverige AB
Buss < 500m Restaurang/café Gym < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping