Gå till huvudinnehåll

Göteborg Kallebäck

Grafiska Vägen 2B

Kontor

Yta

422 - 457 kvm

Arbetsplatser

20 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Modernt Garage Attraktivt område

Om lokalen

Kontorslokal i attraktiva Kallebäck!

Upptäck ett modernt och effektivt kontor med enastående möjligheter att skräddarsy lokalen efter just din verksamhet. Detta halva våningsplan erbjuder både öppna planlösningar, kontorsrum och mötesrum med hög standard och en mycket representativ miljö.

Beläget med utmärkta kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn, så är det enkelt för både anställda och besökare att komma till och från kontoret.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Område

Det pågår många spännande projekt i närheten av Tändstickorna. Fastigheten ligger i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Idag består omgivningen till största del av industri, men Göteborgs kommun och Mölndals stad har tagit fram en gemensam översiktsplan för att skapa en levande stadsdel och inom en femårsperiod ska 5000 – 10 000 nya invånare bo här.

Kommunikation

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm.
Från centrala Göteborg cyklar du till kontoret på tio minuter. Spårvagnen tar ungefär lika lång tid. Om du vill ta bilen till jobbet ligger E6/E20 och Mölndalsvägen precis intill fastigheten.

Parkering

P-hus och Cykelgarage

Service

I närområdet finns redan idag lunchrestauranger, flera stora matbutiker, bensinmackar, gym och hotell. Under de närmsta åren kommer serviceutbudet öka i takt med att området expanderar.

Fastighet

Tändstickorna utgörs av moderna och attraktiva kontor i ett av Göteborgs mest expansiva blandstadsområden. Fastigheterna fylls av starka hyresgäster såsom AFRY, CapGemini och Försäkringskassan. Totalt uthyrbar area är 18274 kvm som kompletteras med ett P-hus innehållande 477 p-platser.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold
  • Total energianvändning: 104 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,85 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Handelsbanken
  • Nordr Sverige AB
  • AFRY AB
  • Capgemini Sverige AB
Buss < 500m Gym < 500m Garage Cykelförråd Restaurang/café Elbilsladdning

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg