Gå till huvudinnehåll

Stockholm Kista

Esbogatan 12

Kontor

Yta

1 617 kvm

Arbetsplatser

110 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Kontor med utmärkt skyltläge och modern planlösning

Välkommen till vår fina kontorslokal belägen med perfekt läge längs Arlandavägen med en utmärkt skyltning som ger ditt företag en synlighet som imponerar på kunderna!

Lokalen har en modern blandad planlösning, med öppet landskap och separata kontorsrum som möjliggör en flexibel arbetsmiljö för ditt företag.

Ljusinsläppet från två väderstreck skapar en härlig arbetsmiljö där du kan känna dig både produktiv och avslappnad.

I fastigheten finns en takaltan där du kan ta en paus och njuta av en härlig utsikt över staden, samt ett fullt utrustat gym med omklädningsrum och bastu, vilket ger dig möjlighet att ta hand om din hälsa.

Förutom detta finns det ett antal restauranger och caféer i fastigheten, där du och dina medarbetare kan njuta av en härlig måltid eller ta en kaffepaus under dagen.

Du behöver inte oroa dig för parkering då det finns ett parkeringsgarage i fastigheten samt utanför med gott om utrymme för både personal och kunder.

Vi är övertygade om att du kommer att trivas och känna dig hemma i vår moderna och bekväma kontorslokal.

Välkommen att boka en visning idag!

Området

Fastigheten ligger strax utanför KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det ca 8 minuter att promenera (T-bana Akalla). Olika Busslinjer går genom området. Busshållplatsen utanför fastigheten tar dig direkt till Tunnelbanestationen Akalla.

Service

I fastigheten finns restaurang, gym och idrottshall. I Kista finns det en mängd olika träningsanläggningar. S.A.T.S, Actic, Friskis och Svettis, 24-seven, alla dessa finns inom några minuters promenad. Förutom träning inomhus tar man sig lätt bort till Ursviks fina motionsspår. Det finns både 2,5 kvm, 5 kvm och 1 mils spår.

Fastigheten

Kontorsfastighet som har renoverats och utvecklas de senaste åren och har ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Fastigheten har en area på ca: 15 000 kvm och erbjuder ett flertal entréer.

Fördelar

  • Utmärkt skyltläge
  • Härligt ljusinsläpp
  • Takaltan

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 150 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,76 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bilia AB - Europark - Hemmersbach Sweden AB - ITRI Service AB - JR-FOODIE AB - LG Electronics Nordic AB - Nissan Nordic, Sv fil Nissan Nord Eur Oy - Renault - Rice n Papad AB - VWR International AB

Tåg < 500m Buss < 500m Gym < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Filippa Collix

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm