Gå till huvudinnehåll

Stockholm Sollentuna

Sofielundsvägen 4

Kontor

Yta

446 kvm

Arbetsplatser

35 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Lokal utöver det vanliga med fantastiskt ljusinsläpp!

Alldeles invid Sollentuna Centrum ligger denna fantastiskt ljusa och fina lokal med stort burspråk och ett magiskt ljusinsläpp.

Utsikten är häpnadsväckande. Lokalen om 446 kvm är extremt effektiv och med fastighetens täta fönstersättning skapas ett ljus och en rymd utöver det vanliga, helt enkelt ett kontor att trivas i.

Lokalen kommer totalanpassas tillsammans med ny hyresgäst och därav finns det stora möjligheter att påverka lokalens planlösning och dess ytskikt.

Välkomna på visning!

Området

Området är på en gång centralt som nära till naturen och Sollentunas centrum. Här finns både företag och trevliga bostadsområden vilket gör det enkelt att komma ut på en skön lunchpromenad i gröna lugna kvarter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med pendeltåg från Sollentuna Centrum och bussar som tar dig runt i Sollentuna och till grannkommunerna.

Service

Det mesta hittar du på gångavstånd. Sollentuna Centrum ligger endast 350 m bort och här hittar du all tänkbar närservice, butiker, mode, restauranger och så klart gott kaffe

Fastigheten

Kontorsfastighet vid Sollentuna Centrum.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 148 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,68 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Anooni AB - ASMPT Sweden AB - Installationsgruppen i Stockholm AB - Missing People Sweden - Nordea Bank Abp, filial i Sverige - Träbocken 1 - Swedbank AB - Träbocken 1

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jennifer Adolfsson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm