Gå till huvudinnehåll

Borås Göta

Tullkammaregatan 1

Kontor

Yta

746 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Kontorslokal med bra läge i två våningsplan som nås via interntrappa!

En ljus och fräsch kontorslokal i 2 plan som binds samman med en interntrappa. Perfekt för dig och dina kollegor som vill arbeta på ett attraktivt kontor med fördelaktigt läge nära centrum!
Trivsam kontorslokal med en tilltalande rymd.
Här finns flertal kontorsrum med plats för en person men även för flera med tanke på dess rymd, flertal wc, pausrum med pentry. Ljusa och luftiga rum. Planlösningen kan anpassas efter era önskemål.

Välkommen att slå en signal alt. mejla om du vill veta mer om denna arbetsplats som kan bli din!

Området

Vill du ha tillgång till stadens hela utbud är det bekvämt promenadavstånd till centrum, endast en tio minuters promenad. Dagens lunch finner du på lunchrestaurangerna i närheten eller i någon av servicebutikerna. Du har också närhet till grönskade naturområdet runt Pickesjön eller varför inte titta på sportaktivitet i Borås Arena som ligger granne med fastigheten.

Kommunikationer

Nära till busshållplats. R40 ett stenkast från fastigheten vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig till både Göteborg och Jönköping. Landvetter Flygplats nås på 30 minuter. På 10 minuters promenadavstånd når man Centralstationen.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Byggnaden är en kontorsfastighet i 3 våningar med garage i källaren. Lättillgänglig via avfart från R40.

Fördelar

  • Bra läge
  • Smarta ytor
  • Anpassningarbar med potential

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 118 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,25 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Björklunds Måleri/Kakel/Bygg - Borås Maskin & Service - Lizall Oil Aktiebolag - Sjöströms El i Borås AB - Trafikverket - Laxöringen 1 - WY Dansskola

Buss < 500m Centralt Nära R40

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Erik Williamson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås