Gå till huvudinnehåll

Jönköping A6

Bataljonsgatan 12

Kontor

Yta

340 kvm

Arbetsplatser

15 - 35 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Om lokalen

Ljust och inbjudande kontor med fördelaktigt läge vid E4:an!

Här erbjuds en stor och ljus lokal med fönster i flera väderstreck på attraktiva Asecs-området. Här erbjuds en lokal där Ni får stora nationella verksamheter som grannar och där ni får sitta i en modern fastighet med inbjudande arkitektur.

Planlösning

Lokalen har tre stora rum som med fördel kan användas som öppet kontorslandskap. Dessutom finns tre enkilda kontor alternativt mötesrum. Modernt kök i lokalens hjärta bidrar till en naturlig samlingspunkt.

Område

Asecs-området med sitt centrala läge strax öster om Jönköpings centrum är ett verksamhetsområde med stark exponering mot E4:an.
Sedan Asecs Köpcentrum etablerades 1987 har området blivit en stor attraktion och det har årligen ca 11 miljoner besökare.
Det intilliggande verksamhetsområdet, som omfattar ca 170.000 kvm, lämpar sig väl för kunskapsintensiva företag med behov av centrumnära läge.
I direkt anslutning till området ligger även Länssjukhuset Ryhov och A6 Golfbana.

Kommunikation

Fastigheten ligger utmed E4:an vilket gör den lättillgänglig för den bilburne. De lokala bussförbindelserna är goda och det är gångavstånd till hållplats för Krösatåget.

Parkering

Gratis parkering för hyresgäster och besökare finns i anslutning till fastigheten. Det finns även 6 styck laddplatser som är kopplade till MER.

För besöksplatserna gäller 2 timmars parkering. Övriga parkeringsplatser kräver ett digital p-tillstånd som hanteras av respektive företag. Observera att om man har p-tillstånd kan man inte parkera på besöksplatserna.

Service

I huset finns lunchrestaurangen Kniv & Gaffel som serverar utmärkt husmanskost. På gångavstånd finns ett brett utbud av restauranger, handel och övrig service på Asecs.
Fastigheten är även utrustad med Hjärtstartare som är placerad i det gemensamma trapphuset.

Fastighet

Modern och tilltalande kontorsfastighet uppförd 2009. Den uthyrningbara ytan uppgår till 7.725 kvm fördelat på fyra våningsplan.

Energi & hållbarhet
 • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad befintlig, Silver
 • Total energianvändning: 62 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0,15 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • Kniv & Gaffel
 • Colosseum Smile AB
 • Atea Sverige AB- Visionen 3
 • Eksjöhus Aktiebolag
 • Nordomatic Aktiebolag
 • Kapsch Trafficcom AB
 • BSV Arkitekter & Ingenjörer AB- Visionen 3
 • Dagab Inköp & Logistik AB- Visionen 3
 • Axfood Snabbgross
 • Folkuniversitetet

Karta

Dokument

Kontaktperson

Chef Kommersiell Förvaltning Jönköping

Åsa Brantgården

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Jönköping