Gå till huvudinnehåll

2021-11-23 | 12:38

Castellum Årets fastighetsägare i Lund 2021

Lund

Lund City Awards är ett samarrangemang mellan Lund Citysamverkan och Lokaltidningen. Syftet med arrangemanget är att rikta uppmärksamheten mot butiker, restauranger, caféer och salonger som har sin verksamhet i hjärtat av Lund. Lund City Awards är nu avslutat och vi kan stolt meddela att vi vann titeln som Årets fastighetsägare 2021!

Grafik med inramat diplom och texten Årets fastighetsägare 2021.

Motiveringen för priset som Årets Fastighetsägare 2021:

”Mitt i den centrala och gamla stadskärnan med kullerstensgator och paradfastigheter, ett stenkast från Domkyrkan och strategiskt placerat på ett av stadens torg har fastighetsägaren gjort en vågad satsning och uppvisat vilja på att bidra till stadsutvecklingen genom sin etablering av en modern och spännande konceptsatsning inom livsmedelssegmentet.

Etableringen av Willys Hemmabutik under pågående pandemi förra året, på premiumläge mitt på Stortorget har både gett ett 20-tal arbetstillfällen i city samt tillfört sund konkurrens för redan etablerade livsmedelskoncept. Men framför allt har det skapat ett dagligt flöde av människor på stråket utanför butiken – en vitamininjektion till Lunds city!

Genom satsningen har fastighetsägaren bidragit till att lyfta stadskärnan och visat engagemang och tro på Lunds stadskärna. Genom stor branschkunskap med hela Norden som marknad, har man ett brett engagemang i Lund via både citynära lägen och fastighetsägande utanför centrum på strategiska kommersiella lägen.

Vi säger stort grattis till Årets Fastighetsägare Lunds City 2021 – fastighetsbolaget Castellum!"

”Det känns fantastiskt kul att fått utmärkelsen som årets fastighetsägare i Lunds city 2021 och jag är väldigt stolt över det arbete som teamet gjorde för att möjliggöra denna etablering. Idag har Willys Hemmabutik strax över 2000 unika kunder varje dag, vilket skapat ett dagligt flöde och puls. Genom att tänka nytt och våga så har vi utvecklat Lunds City och dess stadskärna”, säger Thomas Brcic, affärsområdeschef på Castellum.

Mer att läsa

2023-09-26

”Jag har fått en helhetsbild över hela vårt bestånd i Lund”

2023-06-01

”Relationerna utanför Skåne har haft stor betydelse för Ideons framgång”

2023-05-23

Siffror är Åsas grej!

2023-05-22

”Hjälpa företagare är det bästa som finns”