Gå till huvudinnehåll

2023-10-10 | 08:30

”Det är i lunchkön det händer”

Linköping

Stångs Mjärdevi firar två år i år, det var i november 2021 som man slog upp dörrarna till den nya lunchrestaurangen. "Vi har fått ett superfint mottagande här och många säger att det var det som saknades här och berättar att det är i lunchkön det händer, där får de alltid till nätverkande med fem tio personer", berättar Camilla Samuelsson, en av delägarna till Stångs Mjärdevi.

Läget kunde inte ha varit bättre enligt Camilla Samuelsson. Dels har de vackra grönområden i direkt anslutning, dels ligger de mitt i hjärtat av Science park där 7 000 personer (!) arbetar.
"Det är dessutom riktigt roliga företag inriktade på tech och innovation, lite som Linköpings Silicon Valley."

Hur kom det sig, att det blev så mycket mer än en lunchrestaurang? 
"Grundidén var ju att öppna en riktigt bra lunchservering för företagen här ute. Men så gav Castellum oss möjligheten att ta över driften av konferensen, så det gjorde vi."

I dag driver de auditoriet med drygt 400 sittplatser, styr upp event, erbjuder catering, levererar matlådor till de stora livsmedelsbutikerna, ordar matlagningstävlingar och julbord.

”En fartfylld upplevelse”

Och på tal om julbord så har de en nyhet för i år.
"Eventbolaget Happy events såg möjligheterna att ordna en julshow i våra lokaler. Så, varför inte kombinera en fantastisk upplevelse med julbord tänkte vi. Det blir en härlig ensemble som tar emot gästerna, showar mitt ibland dem och bjuder på en fartfylld upplevelse."

Fantasin har ni inga problem med?
"Haha, nej! Det är sådana vi är. Tack vare att vi har så bra lokaler har vi möjlighet att hitta på saker. Vi är supernöjda med lokalerna, mycket tack vare Castellum med Alexander i spetsen."

 

Planerar ni för julbord? Kolla in detta.

Mer att läsa

2023-10-10

”Ett optimalt ställe att öppna på”

2023-10-10

Trenden i Linköping tydlig: Nu vill vi tillbaka till kontoret

2023-10-10

Idrott, hälsa och fest – Beach arena växer

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”