Gå till huvudinnehåll

2022-02-21 | 12:54

Från lager till padelhall i Tunbytorp

Västerås Tunbytorp

Interiörbild från padelhallen.

Nu har ProjCon Padel öppnat upp för spel – en exklusiv hall med unika WPT-banor. Och när spelet är slut, ja då kan du avsluta med en after work en trappa upp.

– Vi har pratat rätt länge om att öppna en egen padelhall och när den här lokalen blev ledig passade vi på, berättar Jean-Pierre Mourad, ansvarig för banorna på Tunbytorpsgatan.

Ni är konsulter inom bygg- och fastighetsbranschen, nu med egen padelhall?

– Ja men precis! Alla vi som jobbar på företaget tycker att padel är väldigt roligt och i de nätverk vi rör oss i finns också ett stort intresse, förklarar han och Stefan Coskun, delägare på ProjCon, håller med.

– Vi ville ha en anläggning som skapar mervärde för oss och våra kollegor i branschen och även för andra. På sikt är tanken att rikta in oss mot barn- och ungdomsverksamhet.

Och det här är ingen vanlig padelhall, Jean-Pierre?

– Nej, det här är en mindre hall med tre unika WPT-banor. Den stora skillnaden mot andra är att det är panoramaglas runt hela banan. Vi har valt att satsa mycket på designen och att det ska kännas familjärt. Här är det lätt få hela hallen för sig själv, man behöver inte vara så många för att kunna nyttja hela hallen.

Och på lokalens entresol kan festen fortsätta?

– Ja! Vi har nischat oss mot småföretag och tanken är att du ska kunna bjuda in kunder och kollegor på morgonnätverk eller after work en trappa upp.

Varför Tunbytorp?

– Den här lokalen stämde bra in på de kriterier vi hade. Att Castellum är fastighetsägare vägde också tungt. Det är ett stort men familjärt fastighetsbolag med enkla och korta beslutsvägar, menar Stefan Coskun.

– Ja och så är det ett stort plus att Tunbytorp är ett stort företagsområde, det är ju de vi riktar in oss mot, förklarar Jean-Pierre Mourad.

Vad ser ni mest fram emot?

– Att få träffas i vår hall och skapa nya bekantskaper och nätverk, det ser vi fram emot!

Kollage med bilder från padelhallen.

Mer att läsa

2020-10-29

”Läget är fantastiskt – som ett skyltfönster”

2023-05-16

Det räcker med 30 minuter om dagen

2023-03-28

”Jag är helt övertygad om att det går att se i ett färdigställt projekt om det skett en god samverkan eller inte”

2023-03-02

Högkonjunktur - mitt i en kris?