Gå till huvudinnehåll

2023-03-14 | 14:38

Hon bytte yrkesbana och stortrivs

Helsingborg

En medarbetare

I våras tog My Wahlgren examen som kyltekniker. Nu jobbar hon som fastighetsansvarig på Castellum i Helsingborg, men sin långa erfarenhet har hon inom vården som undersköterska.

Att Castellum är ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter lockade My Wahlgren hit. Hon är fortfarande ganska ny på jobbet men stortrivs redan.

"Jag är nyfiken och lär mig mycket varje dag. Just nu har jag ansvar för en fastighet men det blir snart fler."

My Wahlgren och hennes kollegor börjar ofta dagarna med att rondera sina fastigheter. Då ser de till så att allt står rätt till och ser snyggt ut. Även om hon ofta är själv när hon jobbar känner hon sig aldrig ensam.

"Vi är ett bra gäng och har ett stort nätverk av entreprenörer. Jag kan inte allt men det finns alltid någon runt omkring att be om råd eller någon som kan utföra jobbet." 

Prioritera i akut läge

Hon har många års erfarenhet som undersköterska och tycker att hon dagligen har nytta av åren inom vården. Inte minst när det gäller att prioritera i ett akut läge. 

"Det har jag enkelt för med min bakgrund. Jag har också stor erfarenhet av att möta människor som är på olika platser i livet och behöver olika saker. Det finns många olika sätt att säga en och samma sak på."

I Mys roll ingår det att ta emot felanmälningar och hon trycker på att det viktiga är att vara flexibel, professionell och alltid återkoppla. 

"Men så har jag alltid jobbat. Man har nog mycket mer nytta av erfarenheter från vården i andra branscher än vad folk tror." 

"Glad att jag vågade!"

My Wahlgren är glad att hon sadlade om, även om hon trivdes som undersköterska också. 

"Jag är glad att jag vågade! Det tycker jag att fler skulle göra. Vad är det värsta som kan hända? Blir det fel får man helt enkelt välja om igen." 

Namn: My Wahlgren.
Roll på Castellum: Fastighetsansvarig.
Bästa platsen på ett kontor: Jag trivs vid min dator i vårt öppna kontorslandskap.
Drömmer om: Att åka utomlands! Jag fyller 30 år i år och vill fira med en resa.

Mer att läsa

2023-05-24

Matlagningen har gått i arv till Kaan Özkan

2023-02-23

Här ligger allt fokus på barnen

2022-12-07

Det börjar bli trångt hos Rscued

2022-12-07

United Spaces – så mycket mer än ett kontorshotell