Gå till huvudinnehåll

2021-05-04 | 11:19

Instabox förenklar vardagen för våra hyresgäster

Örebro Citypassagen

Instabox i Citypassagens trapphus.

För oss på Castellum är en modern arbetsplats en som underlättar vardagen. Vi utvecklar ständigt vårt tjänsteerbjudande och ett exempel på det är vårt samarbete med Instabox.

Castellum har ett samarbete med Instabox i våra fastigheter Citypassagen, Tullen och Stinsen i Örebro. Genom Instabox levereras all e-handel direkt till ett smart skåp på arbetsplatsen. Du slipper åka runt till utlämningsställen över halva stan för att hämta varor. Det är, kort och gott, ett modernt digitalt sätt att slippa vardagens tidstjuvar.

– Man klickar hem sina saker och nästa dag finns de i trapphuset på arbetsplatsen. Det är oerhört smidigt och det är precis så vi vill att det ska vara. Vi vill erbjuda våra hyresgäster tjänster som förenklar vardagen, förklarar Nicklas Westberg, affärsområdeschef på Castellum i Örebro.
När det gäller Instabox är de dessutom kund till Castellum här i Örebro. Sedan i höstas hyr Instabox nämligen ett omlastningslager av oss, där paket lastas om till turbilar som går ut till boxarna i stan. Partnerskap dubbelt upp!

Mer att läsa

2022-01-07

Regnvattenspolning i Citypassagen

2023-05-04

”Vi vill inte ångra att vi aldrig tog chansen”

2023-05-04

”Efterfrågan är jättestor”

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”