Gå till huvudinnehåll

2022-09-21 | 09:26

Läget är fantastiskt!

Linköping

Interiörbild från frisörsalongen.

Drömmen om att öppna ytterligare en salong hade funnits i många år och när lokalen i hörnet Snickaregatan/Storgatan blev ledig fanns ingen tvekan. – Vi tror verkligen på en expandering av stadskärnan åt det här hållet, säger Linda Andersson, frisör och ansvarig för den nya salongen Nyansera.

Linda Andersson har tillsammans med ägarna Elia Jarjis och Simel Stefano knipit en lokal i ett attraktivt läge i Linköping. Här, där Storgatan förbinder city med Stångån, rör sig många människor dagligen.
– Läget är centralt och har en bra genomströmning med både gående, cyklister och biltrafik. För oss var det viktigt med ett läge närmare ån, berättar hon.

”Värt allt väntan”

Planen, från första början, var att öppna salongen i Linköping redan under år 2020. Men så kom pandemin emellan.
– Vi längtade verkligen efter att få starta upp men, så här i efterhand, så var det värt all väntan, säger Linda Andersson och fortsätter:
– Lokalen är fantastisk, den är öppen ljus och inbjudande. När vi såg lokalen första gången kände vi direkt att det här blir perfekt.

Exteriörbild av frisörsalongens entré.

Stort intresse

Förutom att ha anpassat lokalen med nya ytskikt från golv till tak byttes även de mindre skyltfönstren ut till höga fönster med mycket ljusinsläpp. Entrén har flyttats till hörnet och gjorts tillgänglig med en personhiss på sidan.
Enligt Helén Adolfsson, kommersiell förvaltare på Castellum i Linköping, har intresset för lokalen varit stort.
– Vi har fått många förfrågningar om den. Det vi letade efter var någon som kunde komplettera, attrahera och skapa mer liv i kvarteret vilket salong Nyansera kan, berättar Helén Adolfsson.

Mer att läsa

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-05-02

”Betyder mycket att ha ett bollplank”

2023-03-08

Alternativet hade varit att köpa nytt

2023-02-22

”Den bästa produkten är den som inte tillverkas”