Gå till huvudinnehåll

2023-10-02 | 10:35

Mat och möten på menyn hos Eatery på Lilla Bommen

Göteborg Lilla Bommen

Lunch, skräddarsydd catering och inspirerande lokaler för möten, fester och evenemang... Allt finns på menyn hos Eaterys nya restaurang vid Lilla Bommen 5 i Göteborg. Och från den 16 oktober serveras frukost också.

"Sedan vi öppnade den 30 augusti har gästerna blivit fler för varje vecka. Vårt lunchkoncept med en varierad meny baserad på lokala råvaror och en generös salladsbuffé har verkligen gått hem", berättar Sanda Moberg, som är driftchef på Eatery Göteborg.

Särskilt uppskattade är tisdagarnas satsning på hembakat – Sweet Tuesday – och torsdagarnas pannkaksbuffé.

"Vi vill hela tiden utveckla vårt erbjudande och här är kontakten med gästerna förstås jätteviktig. Vi vill veta vad de tycker och tar gärna emot önskemål och förslag."

 

 

Förutom frukost och lunch satsar Eatery också på catering.

"Vid Lilla Bommen finns många företag som har behov av snabb och flexibel catering, från fika till varm mat med bestick, glas och allt annat som kan behövas. Det finns också möjlighet att hyra restaurangen för möten och fester."

Restaurangen vid Lilla Bommen är den andra som Eatery på kort tid öppnat i Göteborg. Att det blev Lilla Bommen är ingen slump.

"Vi vill etablera oss i centrala lägen nära stadskärnan där vi ser att det finns många företag som efterfrågar det vi erbjuder. Därför är Lilla Bommen perfekt för oss. Området är inne i en expansiv fas och kommer att utvecklas starkt under de närmaste åren", säger Sandra Moberg.

Tillsammans med Castellum anpassades lokalen för Eaterys behov, men eftersom det varit restaurang här även tidigare, fanns mycket redan på plats.

"Vi löste det tillsammans. Nu har vi en jättebra hörnlokal med öppen och fin atmosfär. Och till våren öppnar vi vår uteservering mot läppstiftstorget, där våra gäster kan njuta av en vinlunch eller glassbuffé. Det blir härligt!"

Mer att läsa

2022-11-22

”Det ska bli spännande att se vad som mer kommer hända här på Lilla Bommen”

2022-10-27

Lilla Bommen lyser upp i höstmörkret – nu är området omcertifierat av Purple Flag!

2022-09-16

Playce – en dynamisk plats att längta till

2022-02-24

Affärerna blomstrar på Lilla Bommen

Sugen på att bli granne med Eatery? Kontakta Helena!

Uthyrare

Helena Dellborg