Gå till huvudinnehåll

2022-05-04 | 09:44

Miljö och hållbarhet viktigast för Bolt

Borås Hållbarhet

Är det dags att ta tillbaka innerstaden från biltrafiken och resa på ett mer hållbart sätt? Ja, det menar Linn Montan Rydell, operations manager på Bolt, som nu startat upp i Borås. Företaget är kanske mest känt som uthyrare av elscootrar, men erbjuder också andra mobilitetstjänster, som till exempel taxi.

– Det är miljö och hållbarhet som driver oss framåt. Vårt fokus är att hjälpa människor att kunna resa i stan på ett smidigt och hållbart sätt, säger hon.

I början av april flyttade Bolt in i helt nyrenoverade lokaler med lager och kontor i vår fastighet på Verkstadsgatan. På de 290 kvadratmeterna jobbar en handfull medarbetare med uthyrning, administration och hantering av scootrar och batterier.

– Många i personalen är ute på fältet under större delen av arbetsdagen men startar och avslutar alltid här. Det är jätteviktigt för trivsel och sammanhållning att ha en trevlig fysisk mötesplats där man kan ta en kaffe och umgås med sina arbetskamrater. Några av oss har ett mer flexibelt jobb och arbetar från olika platser under veckan. De dagar vi inte kan ses fysiskt försöker vi alltid höras av på något sätt.

Att lokalen på Verkstadsgatan var rätt val stod klart redan vid första besöket.

– Ja, det klickade direkt. I januari skrev vi på hyreskontraktet och sedan har Castellum hjälpt oss att renovera och anpassa lokalen till våra behov. Hela resan har varit en toppenupplevelse.

Läget var en betydelsefull faktor.

– Lokalen ligger i ett bra område och inom den zon där våra elscootrar används, vilket är viktigt för oss. Och så är det lätt att ta sig till och från jobbet för våra medarbetare. På 10 minuter är du inne i centrum med buss. Eller så kan du så klart åka elscooter. Det är en uppskattad löneförmån, säger Linn Montan Rydell.

Nyfiken på fler lediga lokaler i Borås?

Kontakta vår uthyrare Irén Hagström:
iren.hagstrom@castellum.se
0705-40 00 42

Mer att läsa

2022-09-26

Höstsolen skiner på Borås

2022-02-23

24 nya laddpunkter för elbilar vid Cedern och Grävlingen

2023-09-04

Castellum klimatanpassar fastigheter

2023-05-30

”7Stjärnan är en symbol för framtidens kontorsmiljö”