Gå till huvudinnehåll

2020-10-26 | 12:47

Nya aktörer i klassiska butikslägen

Örebro

Exteriörbild på Mäklarhuset.

I kvarteret Hållstugan 28, mer känt som Gamla stan för örebroare, händer det grejer. Klassiska butikslägen öppnar nämligen dörrarna för annan verksamhet.

– Vi har en större efterfrågan på lokaler för verksamheter ”som inte går att handla på nätet”. Och i dessa tider när många butiker tvingas stänga och vi möts av täckta skyltfönster, känns det jättekul att kunna bidra till en levande stadskärna, menar Therese Marcusson, kommersiell förvaltare på Castellum.

Exempel på aktörer i kvarteret sedan tidigare är Svea vaccin och Akademikliniken och under året har Castellum fått ytterligare två nya hyresgäster, Juristbyrån Paulina Wånggren och Mäklarhuset.

– Vi har väntat in en lokal med både rätt läge och utformning för att göra en nyetablering och den här lokalen passar oss. Det är ett bra läge med många skyltfönster mot trafikerade stråk. Dessutom har samarbetet med Castellum fungerat prickfritt vilket har skapat de bästa förutsättningarna för en lyckad etablering, säger Andreas Olofsson på Mäklarhuset.

Mer att läsa

2023-05-04

”Efterfrågan är jättestor”

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-02-22

”Den bästa produkten är den som inte tillverkas”