Gå till huvudinnehåll

2023-09-28 | 11:35 (CEST)

Nyinflyttat telefoni- och IT-företag trivs i öppet landskap

Malmö

GR8 Solutions flyttade in i en av Castellums lokaler i Hyllie, Malmö för drygt en månad sedan – och trivs redan väldigt bra!

”Allt från möblerna här till läget är helt perfekt för oss”, säger Kevin Lundell, CEO.

Planlösningen har varit viktigt för GR8 Solutions som erbjuder kunderna skräddarsydda och behovsanpassade lösningar som gör det enkelt att kommunicera på jobbet.

”Planlösningen är öppen, men ger också möjlighet för att sitta i smårum och konferenser. I våra lokaler kan man verkligen uppleva den där elektriciteten som kan uppstå när alla sitter fokuserade och jobbar i en öppen planlösning!”

Viktigt att må bra

Enligt GR8 Soulutions är skratt det bästa anitivirusprogrammet och det har man tagit på allvar i de nya lokalerna.

”Det stämmer, skratt förlänger ju livet brukar man säga. Vi gör mycket team-building-aktiviteter, och bryr oss mycket om varandra. Det är viktigt att alla mår bra både på och utanför jobb för att ha sinnesro.”

”Kontoret är en framgångsfaktor i detta. Ytorna möjliggör det för medarbetarna att kunna vara samlade under lunchen, eller spela playstation i ett spelrum, eller hänga utanför och njuta av solen – när den väl är framme.”

Ser inte över avtal

Kevin Lundell berättar att ett vanligt misstag många gör när det kommer till telefoni och IT i företaget är att teckna ett avtal en gång och sedan strunta i att se över det.

”IT och telefoni är något som utvecklas konstant och det som var bra för ett år sedan, är uråldrat idag. Många blir förvånade över hur enkelt allt som har med IT och telefoni faktiskt kan vara”, menar han.

Mer att läsa

2023-09-26

I väntan på byggstart brukar bonden marken

2023-09-26

Hon brinner för att effektivisera

2023-09-26

”Står det parmesan är det parmesan”

2023-05-30

”7Stjärnan är en symbol för framtidens kontorsmiljö”