Gå till huvudinnehåll

2023-12-11

United Spaces - ditt hem för Coworking i Stockholm

Stockholm City Coworking

Konceptet coworking började dyka upp under tidigt 2000-tal och är i dag ett populärt alternativ till både köksbordet och traditionella kontorslokaler. Hyr du en plats på ett coworking-space eller har ett medlemskap får du i dag ofta tillgång till en rad bekvämligheter och nätverksaktiviteter.

Att sitta på ett coworking-space passar den som…

…vill ha en flexibel lösning: Med en plats på ett coworking-space kan man välja hur stort utrymme man behöver, vilka bekvämligheter man vill ha och hur ofta man vill ha tillgång. Flera aktörer har olika typer av medlemskap som man kan justera över tid.

…är ute efter gemenskap och vill nätverka: På ett coworking-space samlas ofta människor från många olika branscher vilket skapar både en levande miljö och möjligheter att nätverka. Inte sällan anordnas också olika aktiviteter och träffar för att främja utbytet och skapa nya affärsmöjligheter.

…behöver fokus och balans: Om man annars skulle jobbat hemifrån kan ett coworking-space erbjuda dig en plats att hitta fokus, bli inspirerad och vara mer effektiv på. Troligen bidrar en kontorsplats utanför hemmet också till att man enklare kan skilja på arbets- och privatliv och får på så vis en bättre balans.

…vill ha tillgång till många bekvämligheter: På ett coworking-space erbjuds man ofta tillgång till praktiska saker som skrivare och wifi. Här finns också ofta tillgång till kaffe och te, fullt utrustade mötesrum och tysta rum. Man slipper alltså investera i egen teknik och får tillgång till det du behöver för stunden.
 
I Stockholm erbjuder vi genom vårt egna United Spaces flera möjligheter att prova ett eget coworking-space. United Spaces finns på Torsgatan 26, Götgatsbacken, Waterfront Building och i Solna Strand. De har flera olika lösningar genom medlemskap där man erbjuder både kontor, coworking, konferens och möjligheter till eget skrivbord.

Du är välkommen att testa själv!

Ta med din laptop, vi bjuder på kaffe medan vi tar hand om allt det praktiska åt dig.
Kontakta Joakim Bergström på United Spaces Stockholm på joakim.bergstrom@unitedspaces.se 

Mer om våra kontorserbjudanden här 

Mer att läsa

Läs artikeln

2024-01-23

I kontrasternas kvarter

2023-05-03

Castellum X Stockholm Art Week

2022-12-12

Experten på kontorsinredningar väljer Castellum för tredje gången

2021-12-09

Fullt uthyrt i historisk cityfastighet

Visa liknande artiklar