Gå till huvudinnehåll

2022-05-31 | 09:57

Upplev framtidens arbetsplats på GreenHaus under H22

Greenhaus Helsingborg

Visionsbild av GreenHaus.

Genom H22 City Expo bjuder Helsingborgs stad i sommar in världen att utforska framtidens lösningar. Mellan den 30 maj och 3 juli kommer staden att fyllas med upplevelser för alla sinnen, öppna upp för nya möten, innovationer, seminarier, mat, musik och en massa skoj.

Castellum är stolt partner till H22 City Expo och kommer under dagarna anordna olika aktiviteter med utgångspunkt i vår toppmoderna kontorsbyggnad GreenHaus i Oceanhamnen. Byggnaden är ett flaggskepp i vår fastighetsportfölj då huset är ett av Nordens första WELL-certifierade kontorshus. Certifieringen innebär att byggnaden är gjord med människan i fokus – optimerad för att människorna som jobbar i byggnaden ska må bra på alla plan, inifrån och ut.

Nyfiken på WELL?

Är du intresserad av att veta mer om WELL rekommenderar vi ett besök till vår utställning som är belägen i GreenHaus foajé under hela H22. Får du inte nog av utställningen kan du även boka upp dig på en guidad visning av GreenHaus, där vi berättar mer om WELL och visar utvalda delar av byggnaden. Om du dessutom vill uppleva hur det faktiskt är att jobba på ett WELL-certifierat kontor så finns det möjlighet att prova på coworking hos United Spaces.

Kontorets roll i framtiden

Vår arbetsplatsstrateg Helene Lidström håller den 8 juni klockan 12:00 ett lunchseminarium där Castellums nya rapport Framtidens Arbetsliv 2022 presenteras. Detta är ett seminarium för dig som funderar på kontorets roll i framtidens arbetsliv. Heléne kommer nämligen besvara frågorna hur, var och när svenska kontorsarbetare vill jobba i framtiden.

Seminarium hållbarhet

Lyssna på ett seminarium om framtidens energisystem i staden och hur man som aktör i staden kan vara en del i omställningen. Seminariet leds av vår hållbarhetschef Filip Elland och i panelen medverkar Rikard Silverfur, hållbarhets- och utvecklingschef Fastighetsägarna, Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef Sweco, Patrik Hermansson, chef för strategi & innovation Öresundskraft AB och Magnus Åberg, VD Bengt Dahlgren.

Vill du veta mer?

Läs mer om våra events och boka

Mer att läsa

2023-11-30

Elstöd till berörda hyresgäster i december

2023-09-26

Castellumlokal på söder har blivit godisbutik

2023-05-24

Matlagningen har gått i arv till Kaan Özkan

2023-03-14

Hon bytte yrkesbana och stortrivs