Gå till huvudinnehåll

2023-12-12

”Vi trivs jättebra med läget”

Norrköping

Entré till en frisörsalong med rosa fasadskylt där det står My Hair

Ett lugnt område och samtidigt nära stan. Frisören My Maingam stortrivs i sin nyrenoverade salong intill Oxelmeeting, en salong som lagom till hennes eget 10-årsjubileum har fått ett nytt namn.

My Maingam, som hade arbetat på salongen i många år, tog 2013 över Saras Hårslinga i Oxelbergen. Och nu, när hon firade 10 år som ägare, passade hon på att ge salongen ett nytt namn – My Hair.
"Det känns som en nystart. Dessutom syns vi mer och med namnbytet och nya skylten blir det mer min personliga touch", säger My Maingam.  

”Slipper röran mitt i city”

My och hennes kollega Linn stortrivs i lokalerna som de passat på att styla om allt eftersom och de gillar området.
"Vi trivs jättebra med läget. Många passerar via vårdcentralen och det är också många som arbetar och bor här runt omkring. Det är ett jättetrevligt område, lite lugnare och ändå nära stan. Dessutom finns det gott om parkering utanför, du slipper röran mitt i city", förklarar hon.

”Modernt kontorskoncept”

Här i Oxelbergen promenerar du in till stadskärnan och till Centralstationen på bara några minuter. Och här på Oxelmeeting finns allt – vågar vi minsann påstå – som skapar en bra arbetsdag: bra kommunikationer, gemensamma konferensrum, avkopplande loungeutrymmen, kaffebar och härliga uteplatser där du kan jobba och ta möten.
"Det här är så nära stadskärnan du kan komma. Och jag håller med My, det råder ett härligt lugn här", konstaterar André Is, kommersiell förvaltare på Castellum och fortsätter:
"Du har grönområden precis utanför knuten och utomhusarbetsplatser där du kan jobba och ha inspirerande möten. Det finns även konferensrum inne på Oxelmeeting som är enkla att boka. Det är ett modernt kontorskoncept som ligger helt i tiden, vi kallar det helt enkelt för feel good-working".

Nyfiken på Oxelmeeting? Läs mer här! 

Sugen på att flytta hit? Vi har ett par lediga lokaler på Oxelmeeting:

Vikboplan 11 (656 kvm), Norrköping, Oxelbergen | Castellum

Vikboplan 11 (266 kvm), Norrköping, Oxelbergen | Castellum

Mer att läsa

Läs artikeln

2024-02-20

Show, spex och härligt häng – Shotluckan en succé

2024-02-20

Här har Sigma hittat hemmakänslan

2024-02-19

Inbjudan till webinar och lansering av trendrapporten Framtidens arbetsliv 2024

2023-12-14

Utfasning av lysrör med kvicksilver

Visa liknande artiklar