Gå till huvudinnehåll

Norrköping Oxelbergen

Vikboplan 11

Kontor

Yta

656 kvm

Arbetsplatser

32 - 65 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Utomhusarbetsplatser Gemensamma mötesrum Bra kommunikationer

Om lokalen

Upplev ett inspirerande kontorskoncept i natursköna Oxel

Er chans att vara med och skapa det moderna kontoret från grunden! Här kan du sätta din egen prägel som hyresgäst – vi står redo att hjälpa dig med idéer och skisser utifrån dina önskemål.

Oxel erbjuder närhet till naturen, vilket gör det till en perfekt plats för att förena arbetsdagen med en aktiv livsstil. I den varma loungemiljön kan du koppla av och låta dig inspireras. Fastighetens gemensamma ytor främjar nätverkande och kreativitet, med naturlig rörelse i arbetsdagen. Hos oss står möten, nätverkande och en aktiv livsstil i centrum.

Oxel omfattar en total yta på cirka 6 000 kvm och är miljöcertifierad enligt LEED EBOM Gold. Vi erbjuder lokaler som passar företag i alla storlekar – både små och stora. Dessutom har vi utmärkta kommunikationer och gångavstånd till centrum och centralstationen.

När du hyr hos oss ingår tillgång till gemensamma sammanträdesrum, lounge, kaffebar och inspirerande utemiljöer i hyran. Vi vill att du ska trivas och trivas i ditt arbete.

Kontakta oss gärna för att boka en guidad rundvandring och visning.

Vill du läsa mer om Oxel och vad vi har att erbjuda? Besök vår webbplats på www.oxelmeeting.se.

Planlösning

Anpassa planlösningen efter dina önskemål - öppna ytor, cellkontor eller en mix. Imponerande konferensrum för respektabla möten.
Skapa atmosfär som speglar företagets identitet med olika färger och material.
Öka produktiviteten och trivseln genom skräddarsydd design. Inspirera ditt team och ta företaget till nya höjder!

Område

Det välkomnande grönområdet utanför lockar till en aktiv vardag med möjligheter till joggingturer, yogapass eller avkopplande promenader i natursköna omgivningar.
Vid behov kan du även hålla "walk and talk" möten i den vackra Oxelbergsparken för att kombinera arbete med frisk luft.

Lunchtid erbjuder möjligheter till gemenskap med kollegor i huset, där du kan njuta av en trevlig måltid i den avslappnande loungen eller på den fridfulla, blomstrande piazzan. För en förändring kan du även ta en promenad till Norrköping City och utforska de olika matställena där.

Om du vill hålla igång under lunchen finns närliggande gym och badhus tillgängliga, vilket ger dig chansen att träna eller koppla av i vattenmiljöer på bekvämt gångavstånd. Dessutom är både centralstationen och spårvagnshållplatsen nära till hands, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen och utforska staden närhelst du önskar.

Kommunikation

Från fastigheten tar det ungefär 6 minuter att promenera in till centrala Norrköping, vilket ger bekväm närhet till stadens puls. Dessutom är det gångavstånd till Norrköpings Centralstation, där det finns utmärkta pendlingsmöjligheter till destinationer som Stockholm och Linköping via Östgötapendeln.
För den som föredrar kollektivtrafik går bussar och spårvagnar direkt utanför fastigheten. Samtidigt erbjuds parkeringsmöjligheter på fastigheten för de som reser med bil.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter erbjuds till fastigheten.

Service

På Oxel är du bara en kort promenad från Norrköping city. Du har med andra ord ett stort utbud av butiker, restauranger, gym och annan service runt knuten.

Fastighet

Under 1970-talet uppfördes en kontorsfastighet i Norrköping för att hysa ett antal statliga verk som utlokaliserades till området. Med tiden har fastigheten och området utvecklats för att anpassa sig till marknadens behov och krav. Intill fastigheten finns den anrika Östra Stationen från 1910 som varmt välkomnar besökarna till området.

Energi & hållbarhet
 • Hållbarhetscertifiering: LEED EBOM, Gold
 • Total energianvändning: 116 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Teknisk information

-Lokalen är utrustad med kyla i ventilationen.
-Hissar finns i det gemensamma trapphuset.
-Fastigheten har hög tillgänglighet.
-Mötesrum, gemensamma sammanträdesrum är gemensam för fastighetens hyresgäster och bokas via webben.
-Gemensamma ytor - inspirerande lounge och kaffebar.
-Utomhusarbetsplatser
-Certifieringar - LEED EBOM, Gold

Hyresgäster i fastigheten
 • Erlaskolan
 • Kry Vårdcentral
 • MY HAIR salong
 • Region Östergötland
 • Sefab
 • Norrköpings Kommun
 • Svenska Staten genom Luftfartsverket
 • Swedavia AB
 • Gruvan Antik HB
 • Fläkt Group Sweden AB
 • Mericon Engineering AB
 • One Economy Linköping AB - Oxelbergen 1:2
 • Verksamhetsstöd 650 m²
 • Hemsö Fastighets AB
 • Norrköpings Kommun, Socialkontoret Barn o Ungdom
 • MIAB AB
 • Lundgrens El Installationer AB
 • Castellum Mitt Aktiebolag
Miljöcertifiering Parkering elladdning Friskvård 100 meter Restaurang 100 meter Tåg 1000 meter Cykelgarage Parkering Utomhuskontor

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping