Gå till huvudinnehåll

Välkommen till Castellum i Växjö

Med sin historia som central marknadsplats och 97 000 invånare mitt i den mest expansiva regionen i Sverige utanför de tre storstadsområdena finns Växjö. Här erbjuder vi ett brett utbud av lokaler för kontor, handel och butik, samt lager och logistik.

Har du frågor kring till exempel läget eller parkeringar runt den lokal du vill hyra? Genom att vi jobbar ännu tätare och närmare dig som kund, kan vi även bättre förstå dina behov och erbjuda bättre, smartare och mer flexibla lösningar för dig.

Tack vare närheten till både E4:an och flygplatsen har Växjö utvecklats till ett logistikkluster. Arenastaden, med idrottsanläggningar för 15 olika sporter, är ett av Sveriges mest utvecklade idrottsområden.Och bestånden i city och det gamla regementsområdet I11 tillsammans med nybyggda World Trade Center erbjuder morgondagens lösningar för kontor.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.