Gå till huvudinnehåll

Castellums butikslokaler i Växjö

Mitt i city, där hittar du Castellums lediga butikslokaler i Växjö, perfekt för dig som är ute efter stadens puls och med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. I Växjö erbjuder vi moderna butikslokaler med stora skyltmöjligheter i expansiva lägen. Vi har alternativ för både er som är ute efter en lokal utmed Storgatan och inne i den populära Tegnérgallerian. Här kan vi hjälpa dig att anpassa ytorna enligt dina önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

 

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.