Gå till huvudinnehåll

Välkommen till Castellum i Norrköping

I Norrköping erbjuder vi funktionella kontorslokaler, lager- och logistiklokaler, men också butiker och industrilokaler i flera spännande områden runt om i staden.  Mitt i stadens själ där det färgstarka Industrilandskapet tornar upp sig längs forsarna och vattenfallen i Motala Ström. Och i Inre Hamnen, en helt ny stadsdel som är under uppbyggnad och ger plats för bland annat nya kontor. 

Du hittar oss också i Knäppingsborg – ett område med gamla anor som sjuder av dynamik med handel, restauranger och kontor i en miljö med anor från 1750-talet. Stadens geografiska läge är perfekt – här möts tåg, sjöfart, flyg och Europaväg. Infrastrukturen stärks ytterligare när järnvägsprojektet Ostlänken genomförts och blir en del av Stockholms arbetsmarknadsregion.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.