Gå till huvudinnehåll

Castellums kontorslokaler i Norrköping

Centralt innanför promenaderna och i Knäppingsborg i Norrköping finns mycket trivsamma kontorslokaler redo för uthyrning. I den nyrenoverade fastigheten Spiran finns även ett fåtal exklusiva lediga kontorslokaler där du som hyresgäst själv kan vara med och utforma ditt framtida kontor. Här har du en unik chans att hitta ditt drömkontor! Eller så kanske våra lokaler på Oxel passar bättre, bara några minuters promenad från stadskärnan. Här erbjuder vi lediga kontorslokaler med nära till ute och en stadsnära grönska.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.