Lediga lokaler i Kungsbacka

I Kungsbacka erbjuder Castellum kontors- och lagerlokaler i olika storlekar. Här har vi ett fastighetsbestånd med en uthyrningsbar yta om ca 65 000 kvm. Fastigheterna är belägna i Varla, Hede och Inlag och på denna sidan kan du läsa mer om Castellum i Kungsbacka och vad vi har att erbjuda dig.

Castellum äger och förvaltar 12 fastigheter i Kungsbacka kommun och erbjuder både kontors- och lagerlokaler i olika storlekar.

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Skriv in i sökrutan vilken typ av lokal du är intresserad av så hittar du de lediga lokalerna uppdelat per område. Klicka på respektive lokalförslag så får du mer detaljerad information om just den lokalen. Återigen varmt välkommen till Castellum i Kungsbacka!

Filterval

Yta

Din sökning gav 5 träffar

Borgås Gårdsväg 15

Kungsbacka / Varla

Stort lager med lastbrygga

Data om lokalen

Yta
2 644 m²
Typ
Lager

Energigatan 11

Kungsbacka / Varla

Nu finns ett ledigt rum i vårt Kontorshotell

Data om lokalen

Yta
28 m²
Typ
Kontor

Hallabäcksvägen 1

Kungsbacka / Varla

Fint och fräscht kontor med bra läge i Kungsbacka

Data om lokalen

Yta
400 m²
Typ
Kontor

Hallabäcksvägen 1

Kungsbacka / Varla

Kontor med öppen planlösning belägen på plan 1

Data om lokalen

Yta
752 m²
Typ
Kontor

Tryckarevägen 8

Kungsbacka / Hede

Fint hörnkontor med öppen planlösning

Data om lokalen

Yta
85 m²
Typ
Kontor