Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Västgötegatan 15-17

Kontor

Yta

552 kvm

Arbetsplatser

24 - 50 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Lokal med WOOW-faktor

Upptäck det ultimata valet för högsta standard och fantastiska miljöer! Välkommen till vår exklusiva lokal i centrala Norrköping som erbjuder enastående möjligheter för både kontor och utbildningslokaler.

Denna spektakulära fastighet är inte bara en perfekt plats för affärsverksamhet, utan också ett utmärkt val för att skapa en inspirerande och produktiv arbetsmiljö. Med närhet till rikstäckande förbindelser, härliga lunchrestauranger och vackra kulturmiljöer, får du det bästa av båda världar - bekvämligheten av stadslivet och det estetiska nöjet av omgivningen.

Det som verkligen sätter denna lokal i en klass för sig är det magnifika tornrummet. Här kan du njuta av en välbehövlig fikapaus eller hålla möten i en unik atmosfär med enastående utsikt över staden. Varje ögonblick blir en upplevelse, och det är här affärsbeslut smids och kreativa idéer tar form medan du låter dig inspireras av den panoramautsikt som tornrummet erbjuder.

Oavsett om du söker efter en perfekt plats att bedriva din verksamhet eller planerar att hålla inspirerande utbildningar och möten, erbjuder denna lokal det bästa av allt. Högsta standard i fantastiska miljöer, en strategiskt placerad central belägenhet och en möjlighet att njuta av stadens charm och kultur runt varje hörn.

Så ta chansen att ta del av denna enastående möjlighet och skapa minnesvärda upplevelser i ditt arbetsliv. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla de fantastiska fördelar som vår lokal i Norrköping har att erbjuda. Välkommen till en värld av inspirerande möjligheter och förstklassig arbetsmiljö!

Planlösning

Lokalen sträcker sig över 2plan med ett separat trapphus som förbinder planen. Övre plan har stora öppna ytor med låsbara konferensrum. Nedre plan består av kontorsytor, konferensrum och mindre samtalsrum.

Området

Fastighet belägen i Industrilandskapet med närhet till Campus. Ett naturligt gångstråk för Norrköpings studenter. Gångavstånd till Knäppingsborg och Norrköping city.

Kommunikationer

Gångavstånd till Norrköpings resecentrum. Busskommunikationer på Kungsgatan.

Parkering

Nära till flera parkeringshus.

Service

I området finns det livsmedel, frisörsalonger, restauranger, apotek, vårdcentral, café m.m.

Fastigheten

Fastighet i Industrilandskapet med närhet till Motala Ström som inrymmer både kontor, universitetslokaler samt bostäder.

Teknisk information

Möjlighet tilll att hyra möblerat. Takfönster med mekaniskt solskydd.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 211 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 11,19 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

IBG - Norrköping Nöje AB - Plejd AB - SAAB AB - Världens Bar

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping