Lediga lokaler i Mölndal

Castellum är en av de största kommersiella ägarna av fastigheter i Mölndal. Om du är ute efter fina och bra belägna lokaler med god funktionalitet och tillgänglighet så har du kommit helt rätt! Här kan du läsa mer om Castellum i Mölndal och vad vi har att erbjuda dig!

Castellum äger ett 30-tal fastigheter i Mölndal med en uthyrningsbar yta om ca 160 000 kvm och kan här erbjuda dig ett brett utbud av lokaler så som kontors- och lagerlokaler i olika storlekar samt kombilokaler.

Fastighetsbeståndet är beläget framförallt i Lackarebäck och Åbro, expansiva områden vid de stora trafiklederna. Med en lokal här hamnar du utanför zonerna för trängselskatt och det finns gott om parkeringsplatser. Flera av våra fastigheter har även mycket bra skyltläge mot E6 och Söderleden.

Har du frågor om vilken typ av lokal som passar dig, skyltläget, parkeringar eller vilka närliggande fastigheter vi äger? Hör av dig till oss!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Skriv in i sökrutan vilken typ av lokal du är intresserad av så hittar du de lediga lokalerna uppdelat per område. Klicka på respektive lokalförslag så får du mer detaljerad information om just den lokalen. Återigen varmt välkommen till Castellum i Mölndal.

Filterval

Yta

Din sökning gav 6 träffar

Flöjelbergsgatan 13

Mölndal / Lackarebäck

Kontor med takterass

Data om lokalen

Yta
210 m²
Typ
Kontor

Flöjelbergsgatan 7 A

Mölndal / Lackarebäck

Kontor med utmärkt skyltläge mot E6:an!

Data om lokalen

Yta
230 m²
Typ
Kontor

Flöjelbergsgatan 7B

Mölndal / Lackarebäck

Bra skyltmöjlighet mot E 6:an.

Data om lokalen

Yta
323 m²
Typ
Kontor

Neongatan 4 B

Mölndal / Åbro

Lager/verkstad med tillhörande kontor

Data om lokalen

Yta
1 555 m²
Typ
Industri, Kontor, Lager/Logistik

Neongatan 4 B

Mölndal / Åbro

Kontor med takterrass

Data om lokalen

Yta
200 m²
Typ
Kontor

Sallarängsgatan 3

Mölndal / Lackarebäck

Modernt kontor med bra skyltläge

Data om lokalen

Yta
260 m²
Typ
Kontor