Gå till huvudinnehåll

2022-06-21 | 12:58

Visste du att du kan hyra Sporthallen på Finnslätten?

Västerås

Vi, tillsammans med företagen på Finnslätten och Västerås stad, utvecklar Finnslätten kontinuerligt för att området på bästa sätt ska kunna möta morgondagens behov och fortsätta att locka världsledande företag och medarbetare.

För några sedan genomförde vi en undersökning kring bland annat hälsa och service för området och i den framkom tydligt att det som efterfrågades allra mest var inomhusgym och träningsmöjligheter.

Så vi bestämde oss för att skapa bra träningsmöjligheter. Vi skapade en plats för utomhusträning och byggde Sportcentret som öppnade 2020.

Brett utbud

På Sportcentret finns, förutom en stor sporthall, bland annat

  • 9PIN Bowling
  • åtta boule-banor
  • gym
  • gruppträning
  • skate- och parkourpark
  • sjukgymnast

Visste du att det i Sverige bara finns två 9PIN Bowling-banor och att den i vårt Sportcenter är den ena? Den andra ligger i Finspång. I höst spelas bland annat en internationell turnering med deltagare från Tyskland och Estland - och våra egna västeråsspelare så klart.

Hyr sporthallen

I den stora sporthallen har du möjlighet att utöva bland annat innebandy, basket, fotboll och handboll. Intill Sportcentret finns även MTB-bana, utegym och härliga promenadstråk. Det är också två timmars fri parkering vid Sportcentret.

Du som är hyresgäst hos Castellum och Castellums dotterbolag Kungsleden har möjlighet att hyra den stora sporthallen. Varför inte dra ihop ett gäng kollegor och spela innebandy, basket eller fotboll? Eller så kan ni använda hallen till att arrangera en minimässa eller ett kundevent.

Kontakta Stefan Faleke, stefan.faleke@castellum.se för mer information.

Mer att läsa

2023-05-16

Det räcker med 30 minuter om dagen

2023-03-28

”Jag är helt övertygad om att det går att se i ett färdigställt projekt om det skett en god samverkan eller inte”

2023-03-02

Högkonjunktur - mitt i en kris?

2023-03-02

”Vi ska bygga världens grönaste batteri”